[Vacatures] DPG Media zoekt een Manager Product
19-04-2022 09:04:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2145 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Manager Product

Heb jij je strepen verdiend in het ontwikkelen van digitale producten? Weet je als geen ander wat er nodig is om gebruikers en communities echt te bedienen? En vind je niets leuker dan dit te mogen doen met een gedreven team van Product Owners en Designers? Dan is dit je kans! De afdeling Product, Development en Business Intelligence van Special Interest Media ( DPG Media) is op zoek naar een Manager Product.

Wat ga je doen

Binnen Special Interest Media bedienen we liefhebbers in verschillende niches: Technologie, Ouderschap, Homedeco en Auto’s. Met de juiste content, als aankoophulp en door een sleutelrol te spelen in het verbinden met andere liefhebbers. Het is onze ambitie om in de komende jaren nog meer niches te gaan bedienen. Om dit mogelijk te maken wordt binnen het centrale productteam een nieuw platform ontwikkeld, waarmee we de merken in staat stellen om snel digitaal te groeien.

In de rol van Manager Product ben jij met je team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit centrale platform. Daarnaast vallen de bestaande sites van de niche merken vtwonen en Ouders van Nu onder jouw verantwoordelijkheid. Samen met je team zorg je ervoor dat huidige en toekomstige merken optimaal gebruik kunnen maken van het platform en stel je de gebruikers en business in staat de liefhebbers en klanten zo goed mogelijk te bedienen. Uiteraard doe je dit in naadloze samenwerking met het development team.

Wie zijn wij?

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland, met titels zoals NU.nl, Donald Duck, Volkskrant, Qmusic en Ouders van Nu. Het is een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers en adverteerders.

De afdeling Product, Development en Business intelligence (50 man/vrouw sterk) is binnen de Special Interest Media afdeling verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de merken Ouders van Nu, Hardware info, Tweakers, BestGetest, vtwonen en Autoweek.

Wij bieden

 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Laptop van de zaak.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstdeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Werken met de nieuwste technologie en tracking stacks.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
 • Budget voor het bezoeken van (online) conferenties en congressen

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Wie ben jij

Je hebt ervaring met het aansturen van een product team en weet de vertaling te maken van strategie naar uitvoering. Je hebt ervaring met het werken voor high traffic consumer-faced producten. Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden, je weet hoe je stakeholders mee moet nemen op verschillende lagen in de organisatie. Ook begrijp je hoe je je moet bewegen in een grote organisatie en vind je makkelijk afstemming met andere teams binnen DPG media. Door jouw achtergrond op het gebied van productontwikkeling weet je hoe je een volwassen product team bouwt. Zo zijn dual track roadmaps, customer-centricity en data gedreven werken voor jou gesneden koek.

Wat neem je mee:

 • Je hebt ervaring als Product Owner
 • Ervaring met het aansturen van een team van experts
 • Sterke creatieve en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gestructureerd in je werk, strategisch onderlegd en je hebt oog voor detail;
 • Je hebt affiniteit met niches
 • Je hebt ervaring met het ontwikkeling van platformen en high traffic sites

 

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? 

Solliciteer hier! Eerst nog wat meer weten? Vragen via floris.van.herpen@dpgmedia.nl. Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie