[Vacatures] DPG Media zoekt een Managing Director Kids en Flow
28-02-2022 08:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2572 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Managing Director Kids en Flow

Ben jij een inspirerende en ervaren team- en merkenbouwer met passie voor media? Als managing director sta je aan het roer van de merken en redacties van Donald Duck, Tina, Zo Zit Dat en Flow. Jij waarborgt een goede merkontwikkeling, ontwikkelt een strategische visie en bouwt de digitalisering verder uit. Je bent een ondernemer pur sang. Jij bent verantwoordelijk voor een creatieve en efficiënte organisatie die garant staat voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten in binnen- en buitenland. Je zorgt dat onze merken hun krachtige nummer één positie behouden.  

Wat verwachten we van jou

  • Je bent een ondernemende merkdenker met strategische visie.
  • Je bent een inspirerende en coachende leider met oog voor kwaliteit, mens en organisatie.
  • Je hebt ervaring met digitalisering.
  • Je hebt kennis van de mediasector.
  • Je hebt een creatieve en open mindset.
  • Je bent een verbinder en hebt oog voor de belangen van verschillende stakeholders.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij

DPG Media is uitgever van diverse nieuwsmedia en magazines in Nederland, België en Denemarken. De titels Donald Duck, Tina, Zo Zit Dat en Flow vallen binnen het kids- en vrouwendomein van DPG Media Magazines. Donald Duck is het grootste magazine voor kinderen in Nederland en bestaat in 2022 zeventig jaar. Afgelopen jaar lanceerde Duck een succesvolle app vol strips, die al meer dan 80 duizend keer is gedownload. Flow is een merk voor een bewuster leven en dagen zonder haast. Als licentiehouder wordt Flow ook in Frankrijk en Duitsland uitgegeven. Daarnaast worden ook in Amerika licentieproducten verkocht. Met onze kidsmerken bereiken we in print en online ruim 2, 7 miljoen meisjes en jongens. Het jaarlijkse Tina-festival is een belevenis voor tieners en hun ouders. 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Belangstellenden kunnen tot 1 maart 2022 solliciteren via HR Manager Corinne Lindeboom (corinne.lindeboom@dpgmedia.nl) Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Directeur Magazines Joyce Nieuwenhuijs (joyce.nieuwenhuijs@dpgmedia.nl) of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie