[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketing Specialist B2B
28-02-2022 08:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2079 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Marketing Specialist B2B (o.a. voor vtwonen, AutoWeek en Ouders van Nu)

Vanwege uitbreiding van ons marketing team zoeken wij een enthousiaste, proactieve en gedreven Marketing Specialist!

Wat ga je doen

Als Marketing Specialist (B2B marketeer) speel je een belangrijke rol bij het positioneren van onze merken (o.a. vtwonen, AutoWeek, Ouders van Nu en Tweakers) bij adverteerders. Wij werken vanuit Amsterdam en onze afdeling bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt. Bij ons geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar ook goede secundaire voorwaarden en de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.

Voor jou is het vanzelfsprekend om nauw contact te houden met collega’s van het gehele salesteam. Je weet deze op enthousiaste wijze te adviseren met insights en helpt hen met inspirerende salestools die zij kunnen gebruiken tijdens klantgesprekken.

Overige verantwoordelijkheden zijn:

 • dagelijks meedenken over proposities, campagnes, events en productoplossingen die we aanbieden aan onze adverteerders;
 • het zelfstandig opstellen en uitwerken van interessante nieuwsberichten voor onze adverteerders;
 • het uitwerken van commerciële ideeën naar een sprekend en creatief beeld dat voor adverteerders wordt gebruikt. Dit doe je met behulp van Powerpoint presentaties of Google Presentations. Kennis van design programma’s zoals Adobe Photoshop en InDesign is hierbij een pré;
 • ondersteunen bij (e-mail)campagnes;
 • bijdragen aan de voorbereiding en uitvoering van B2B-events;
 • het up-to-date houden van salesmaterialen op basis van de nieuwste in- en externe cijfers.

 

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

Voor onze nieuwe collega is Go to market geen Buzzword: jij hebt reeds ervaring met het in de markt zetten van producten. Je bent eager, leergierig en je staat graag met je voeten in de modder. Daarnaast ben je positief en zie je vooral kansen en geen belemmeringen.

Verder:

 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring en ben je in bezit van een HBO diploma;
 • heb je aantoonbare ervaring in krachtige schriftelijke communicatie;
 • beschik je over analytisch-, communicatieve- en projectmanagement vaardigheden;
 • ben je van nature creatief en vind je het leuk om presentaties vorm te geven;
 • ervaring in het werken met Powerpoint, Google Presentations, Adobe InDesign en Photoshop is een pré.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken;
 • je krijgt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Marketing Specialist? Solliciteer hier dan uiterlijk zondag 27 februari 2022. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie