[Vacatures] DPG Media zoekt een Medewerker Inbound Sales
02-08-2021 11:24:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5398 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Medewerker Inbound Sales

Sales. Van dat ene woord gaat jouw hart sneller kloppen. Jij weet als geen ander hoe je contact maakt met jouw klant en hoe je in kunt spelen op zijn of haar behoefte op het gebied van het lezen van magazines of kranten. In deze baan kom je te werken voor de allerleukste merken zoals onder andere: Donald Duck, Het Algemeen Dagblad, het Eindhovens Dagblad, Autoweek, De Volkskrant en vtwonen.

Wat ga je doen?

Als Inbound Sales medewerker ben je werkzaam in het hart van onze organisatie en beantwoord je vragen die onze abonnees hebben. Dit kan gaan om een vraag over de bezorging, een adreswijziging of om een opzegging. In het gesprek dat je hebt met de klant, maak je écht contact. Je stelt open vragen en weet door de informatie die je van de abonnee krijgt hem of haar enthousiast te maken voor 1, of meerdere van onze mooie producten. En belangrijker: je weet de deal binnen te halen! Always be closing is voor jou geen onbekende term, sterker nog, dat is jouw drijfveer.

Wie zijn wij:

Wij zijn een afdeling waar sales, humor, gezelligheid en hard werken centraal staat. We hebben een passie voor het salesvak en weten dit met elkaar op een juiste manier in te zetten zodat onze abonnees zorgeloos kunnen genieten van onze mooie merken. Je wordt ontvangen in een team waar je de eerste periode getraind wordt in onze systemen, sales- en gesprekstechnieken en in de kennis van onze merken. Daarnaast maak je kennis met jouw team op de werkvloer. We hebben regelmatig sales battles waarbij leuke extra prijzen te verdienen zijn zoals bijvoorbeeld een Nintendo Switch, en we hebben een mooie bonusregeling waarmee je tot enkele honderden Euro’s extra per maand kunt verdienen.

Wij bieden jou:

  • Prima aanvangssalaris en een uitstekende bonusregeling.
  • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
  • Minimaal 24- tot maximaal 36-urige werkweek, afhankelijk van wat je kunt of wilt.
  • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
  • Een informele en professionele werkomgeving.

 

Functie eisen

  • Je bent een commercieel talent en benut en creëert verkoopkansen.
  • Klant- en resultaatgericht.
  • MBO+ diploma op zak, hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent handig met systemen en leert snel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we creativiteit en zelfstandigheid aanmoedigen. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer!

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als medewerker inbound sales? Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur je vraag naar recruitmentkcc@dpgmedia.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Solliciteer hier.