[Vacatures] DPG Media zoekt een Medewerker Outbound Sales
02-08-2021 11:30:51 | Door: Pie Kamau | hits: 5741 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Medewerker Outbound Sales

Sales. Van dat ene woord gaat jouw hart sneller kloppen. Jij weet als geen ander hoe je contact maakt met jouw klant en hoe je in kunt spelen op zijn of haar behoefte op het gebied van het lezen van magazines en/of kranten. En dat is nu precies wat wij doen op de Outbound sales afdeling van DPG media. Door écht contact te maken met onze abonnees, naar hen te luisteren en in te spelen op de informatie die wij van hen krijgen, verblijden we onze abonnees en verbinden ze aan onze merken. In deze baan kom je te werken voor de allerleukste merken zoals: Donald Duck, Het Algemeen Dagblad, Autoweek, De Volkskrant.

Wat ga je doen?

Als Outbound Sales medewerker ga je graag het gesprek aan met de klant en maak je écht contact. Je stelt open vragen en weet door de informatie die je van de abonnee krijgt een passend aanbod te doen. En belangrijker: je weet de deal binnen te halen. Always be closing is voor jou geen onbekende term, sterker nog, dat is jouw drijfveer.

Wie zijn wij

Wij zijn een afdeling waar sales, humor, gezelligheid en hard werken centraal staat. We hebben een passie voor het salesvak en weten dit met elkaar op een juiste manier in te zetten zodat onze abonnees zorgeloos kunnen genieten van onze mooie merken. Je wordt ontvangen in een team waar je de eerste periode getraind wordt in onze systemen, sales- en gesprekstechnieken en in de kennis van onze merken. Daarna maak je kennis met jouw team op de werkvloer. We hebben regelmatig sales battles waarbij leuke extra prijzen te verdienen zijn en daarnaast hebben we een mooie incentives regeling.

Wij bieden jou

 • Prima aanvangssalaris en een uitstekende bonusregeling waarmee je tot enkele honderden Euro’s extra kunt verdienen.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Minimaal 20 tot maximaal 36-urige werkweek, afhankelijk van wat je kunt of wilt.
 • Werktijden zijn flexibel in te richten tussen 9.00 en 21.00 en op zaterdag.
 • Flexibel thuis en op kantoor werken.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten
 • Een informele en professionele werkomgeving

 

Functie eisen

 • Je bent een commercieel talent en benut en creëert verkoopkansen.
 • Klant- en resultaatgericht.
 • MBO diploma op zak, HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent handig met systemen en leert snel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als medewerker outbound sales? Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur je vraag naar recruitmentkcc@dpgmedia.nl en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk! Solliciteer hier.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie