[Vacatures] DPG Media zoekt een Misdaadverslaggever Algemeen Dagblad
04-04-2022 09:42:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2097 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Misdaadverslaggever Algemeen Dagblad

Op de nieuwsdienst van het AD (en de aangesloten regiokranten) is per direct plek voor een ambitieuze en ervaren misdaadverslaggever.

We zoeken iemand die zijn of haar sporen heeft verdiend in de complexe wereld van de misdaad. Iemand die voor ons het verschil kan maken. Iemand die vol ideeën zit, een goed netwerk heeft of snel kan opbouwen, bovenop het nieuws wil springen, maar ook graag zijn tanden zet in langer lopende onderzoeksprojecten.

Wat verwachten we van je?

Je bent een nieuwsjager met een vlotte pen die een journalistieke opleiding op minimaal hbo-niveau heeft afgerond en verder:

  • Hoeven we je het belang van online niet uit te leggen.
  • Ben je een teamspeler en bereid in te vallen wanneer het nieuws daar om vraagt.
  • Ben je inzetbaar op onregelmatige tijden, ook in het weekeinde.

 

Het AD is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat wij jou bieden

  • Salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
  • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Voldoe je hieraan en ben je geïnteresseerd? Richt je motivatiebrief met cv en enkele artikelen voor 15 april 2022 aan nieuwschefs Saskia van Westhreenen en Dennis Naaktgeboren. Heb je eerst nog vragen dan kun je met de nieuwschefs contact opnemen via: d.naaktgeboren@ad.nl /0611606579 of s.vanwesthreenen@ad.nl /0611864504. Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie