[Vacatures] DPG Media zoekt een Online Marketeer
28-02-2022 09:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2364 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online Marketeer

Wil jij graag je passie voor digital marketing inzetten voor het grootste mediabedrijf van Nederland? Dit is jouw kans! Wij zijn bij de eCommerce afdeling van DPG Media op zoek naar een Online Marketeer met een focus op SEA werkzaamheden. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen

Als Online Marketeer ken jij de digitale snelweg op je duimpje en weet je van elke genomen afslag wat het oplevert. De functie heeft een sterke focus op SEA, waarbij je met campagnemanagers meedenkt over de beste inzet. Er is ook zeker ruimte om te groeien op Display, Social Paid etc. Je werkt samen met verschillende digital specialisten in het team, zoals een E-mail Marketeer, CRM Marketeer, Analist en met Campagne Managers. Ook werken wij samen met een Digital Marketing Agency. Jij weet de specialisten te challengen, analyseert de paid campagnes en denkt mee over de beste kanaalinzet.

Verder:

 • Je houdt het overzicht over de totale SEA prestaties, optimaliseert en adviseert de juiste stakeholders.
 • Kun je naast een visie op performance marketing een duidelijk advies geven over branding campagnes.
 • Adviseer je over hoe wij schaalbaar in kunnen zetten en het kanaal écht kunnen optimaliseren.
 • Weet jij hoe je verschillende projecten tegelijkertijd scherp begeleidt en zorgt dat iedereen precies weet waar hij/zij aan toe is door briefings.


Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en Voordeel afdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Deze specialismes zijn ondergebracht in vier teams: Sales Reclamefolder.nl, Product & Brand, Traffic & Optimalisatie en Category & Campaign Management. In deze functie werk je in het team Traffic & Optimalisatie, bestaande uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.


Wij bieden jou

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Wat maakt jou de ideale kandidaat

 • Minimaal 3 jaar ervaring met SEA campagnes in een hoog competitieve markt.
 • Je bent bekend met de systemen van Google (Analytics, Ads , etc.).
 • Creatief vermogen om nieuwe advertentiemogelijkheden en strategieën te bedenken.
 • Sterk analytisch vermogen en duikt graag in de data om het maximale uit je campagnes te halen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Interesse? Solliciteer hier! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via robin.pichler@dpgmedia.nl of 06-11274870. Een WhatsApp bericht mag ook.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie