[Vacatures] DPG Media zoekt een Online Redacteur AD.nl
24-03-2022 11:24:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1238 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online Redacteur AD.nl

Het AD zoekt per direct een ambitieuze online redacteur die snel en goed nieuws kan brengen en bewaken. Iemand die in hectische tijden het overzicht kan bewaren en het verschil maakt. Ben jij de online redacteur die wij zoeken?

Wat ga je doen

Het AD is één van de grootste nieuwssites van Nederland. Wij brengen het nieuws als eerste en het beste. Als online redacteur is het belangrijk de nationale en internationale nieuwsontwikkelingen continu goed in de gaten te houden. Je hebt belangrijk nieuws voor het AD gelijk in de smiezen en zorgt dat we snel goede eigen berichtgeving hebben. Je bent allround en werkt snel én gedegen. Bij grote nieuwsontwikkelingen ben je multi-inzetbaar en in staat om snel reacties te halen, mensen te interviewen of de noodzakelijke achtergronden te schetsen. Indien nodig ga je ook zelf op pad. Je bent een teamspeler die goed samenwerkt met verslaggevers en mederedacteuren.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een echte nieuwsjager met een vlotte pen en je hebt ervaring met schrijven voor een website. Dat je secuur werkt is heel belangrijk - snelheid mag niet ten koste gaan van kwaliteit of zorgvuldigheid. Je kan goed werken onder tijdsdruk en snel schakelen is voor jou geen probleem. Verder:

  • Heb je een journalistieke opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Ben je inzetbaar op onregelmatige tijden, ook in het weekeinde.
  • Ben je collegiaal en bereid in te vallen bij groot nieuws of wanneer een collega uitvalt.

 

Het AD is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

  • Salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
  • 38-urige werkweek.
  • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd?

Richt je motivatiebrief met cv en enkele artikelen voor vrijdag 1 april 2022 aan nieuwschefs Dennis Naaktgeboren (https://vacatures.dpgmedia.nl/o/online-redacteur-adnl/c/new), Saskia van Westhreenen (s.vanwesthreenen@ad.nl) of Wessel Penning (w.penning@ad.nl). Als je eerst nog vragen hebt mag je ons ook via de mail benaderen of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie