[Vacatures] DPG Media zoekt een Online Redacteur Ouders van Nu
14-03-2022 14:04:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2944 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online Redacteur Ouders van Nu

Heb jij al enige redactiemeters op de teller staan? En weet jij precies hoe je pakkende en toegankelijke content maakt voor online media? Dan kan deze vacature als Online Redacteur bij Ouders van Nu een mooie functie voor jou zijn!

Wat ga je doen

Als online redacteur weet jij precies wat er speelt op het gebied van ouderschap en opvoeding. Je weet deze kennis om te zetten in meerdere artikelen per dag over interessante topics die hierop betrekking hebben. En zonder enige moeite weet jij deze content ook nog eens te crosslinken aan bestaande artikelen. Verder houd jij je bezig met:

 • Het inbrengen van nieuwe artikel ideeen bij voorkeur met pedagogische of wetenschappelijke insteek.
 • Contact onderhouden met deskundigen uit expert panel Ouders van Nu om nieuwsberichten te checken.
 • Wekelijks maken van de nieuwsbrief.
 • Het schrijven van achtergrondverhalen bij het nieuws rondom ouderschap.
 • De optimalisatie van content voor een betere vindbaarheid en bereik.

 

Wie zijn wij?

Ouders van Nu is onderdeel van DPG Media en al bijna 55 jaar de plek waar (aanstaande) ouders terecht kunnen voor informatie over zwangerschap en kinderen. Met 1,8 miljoen unieke bezoekers per maand is Oudersvannu.nl het grootste online parenting platform van Nederland. Dagelijks inspireert en informeert Ouders van Nu door middel van aansprekende en persoonlijke content. We bereiken onze doelgroep via diverse kanalen: het magazine, de Zwanger- en Babybox, de Ouders van Nu Voordeelpas, het forum, social media, nieuwsbrieven en de Zwanger- en Baby app en uiteraard de website. Voor 2022 hebben we als doel om naast informatie over opvoeden en ontwikkeling ook productinformatie toe te voegen en onze community nog meer centraal te stellen.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 32-urige werkweek en flexibele mogelijkheden rondom thuiswerken.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, waarbij de studie journalistiek een pre is.
 • 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (online redactie).
 • Je hebt affiniteit met het onderwerp ouderschap, opvoeden en ontwikkeling.
 • Je bent zelfstandig, flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
 • SEO heeft geen geheimen voor jou.

 

Uiteraard staan we ook open voor jouw reactie als je niet helemaal aan het bovenstaande profiel voldoet. Mocht je ervaring hebben met ouderschap op professioneel vlak en de journalistieke pen al vaker in de hand hebben gehad, zijn wij erg benieuwd naar jou. 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 1 april! Heb jij eerst nog vragen? Vraag via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie