[Vacatures] DPG Media zoekt een Online marketeer B2B
14-03-2022 14:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1781 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online marketeer B2B

 Wil jij graag je passie voor digital marketing inzetten voor het grootste mediabedrijf van Nederland? Dit is jouw kans! Wij zijn bij B2B Marketing van DPG Media op zoek naar een Online Marketeer met focus op online campagnes en leadgeneratie. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen

Als Online Marketeer B2B ken jij de digitale snelweg op je duimpje en weet je van elke genomen afslag wat het oplevert. Jij neemt een proactieve en leidende rol in het vermarkten van onze digitale strategie en media producten. Het is een veelzijdige baan waarin je bezig bent met het verder uitbouwen van de leadgeneratie strategie met slimme online campagnes. Je bent dagelijks bezig om deze campagnes te verbeteren en daar maximale conversie uit te halen. Je werkt samen met verschillende marketing specialisten in het team op gebied van branding, content en klantsegmenten.

Verder:

  • Heb je feeling for digital advertising.
  • Stel je online campagnes op en voer je ze uit, gericht op leadgeneratie, branding en positionering van DPG Media.
  • Ben je voortdurend aan het onderzoeken en doortesten hoe je de leadfunnel kan optimaliseren en is voor jou A/B-testen een ‘no brainer’.
  • Verzorg je de inrichting, monitoring en optimalisatie van google search campagnes.
  • Met jouw visie op performance marketing geef je een duidelijk advies over branding campagnes.


Wie zijn wij

Je komt te werken in een jong nieuw team van 4 B2B marketeers, een marketing automation specialist en een content specialist. Ons team is dagelijks bezig met de positionering van DPG Media in de B2B markt. Met online (lead) campagnes, gave activaties bij mediabureaus en inspirerende events komen wij in contact met onze adverteerders. Wij werken daarom nauw samen met collega’s van CRM, Business Intelligence en productowners van Digital Sales Development.

We hebben een basis gezet voor marketing automation en willen nu grote vervolgstappen maken in onze leadgeneratie campagnes. Samen met je collega’s genereren wij kwalitatieve leads die een substantiële bijdrage leveren aan het sales resultaat. Je maakt deel uit van een snel veranderende organisatie waar ruimte is voor fun. Successen vieren we dan ook graag buiten werktijd met een borrel! Geen dag is hetzelfde, want je werkt samen met afwisselende merken van DPG Media en met verschillende teams!

Wat maakt jou de ideale kandidaat

  • Je beschikt over HBO/ WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
  • Je weet hoe het spelletje van online (lead)marketing campagnes in de B2B markt werkt en past daarvoor SEE-THINK-DO-CARE dagelijks toe met inzet van kanalen als display, social en nieuwsbrief voor optimale conversie.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Online Marketeer B2B? Solliciteer hier uiterlijk 28 maart 2022 met je cv en een motivatie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze reruiter, Robin Pichler, via 06-11275870 of robin.pichler@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie