[Vacatures] DPG Media zoekt een Online samensteller BN DeStem
25-04-2022 08:54:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1883 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online samensteller BN DeStem

Ben jij een enthousiaste online samensteller die graag wil werken bij hét multimediale nieuwsplatform (online en print) van West-Brabant? Dan is BN DeStem op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een ambitieuze omgeving en deze nog verder opstuwen. Daar ben je ook de schakel tussen de journalisten in het veld en de online redactie. Uit ons enorme aanbod aan verhalen weet je dagelijks de producties te selecteren die online het meeste potentieel hebben en je weet te benoemen hoe we deze voor online gebruik nog geschikter kunnen maken. Je focus ligt op interactie met onze digitale lezer. Daarnaast:

  • Zie je waar wij als redactie online nog meer kunnen excelleren.
  • Zorg je onder meer op basis van de beschikbare data voor terugkoppeling richting onze journalisten.
  • Ben je verantwoordelijk voor onze regionale socialmediapagina’s.

 

Over BN DeStem

BN DeStem is diep geworteld in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen en via onze app, site en krant bereiken wij dagelijks honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de provincie en de rest van de wereld. BN DeStem is onderdeel van DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel in print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders.

Wat jou de perfecte kandidaat maakt voor BN DeStem

Voor deze functie zoeken wij iemand die nieuwsgierig is en een opgewekt karakter heeft. Je ziet vooral mogelijkheden en hebt kennis van en kijk op een veranderend medialandschap. De (online) journalistiek heeft voor jou weinig geheimen. Jij snapt ook heel goed waar de behoeften van ons online leespubliek liggen. Verder:

  • Ben je goed met cijfers en weet je dit in te zetten voor analyse en terugkoppeling.
  • Ben je organisatorisch sterk.
  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau.

 

BN DeStem is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kan je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van onze interne Campus. Verder bieden we je:

  • Een dienstverband van 4 of 5 dagen per week met standplaats Breda.
  • Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling.
  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier dan vóór maandag 2 mei. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met André Trompers, hoofdredacteur BN DeStem. Via mail a.trompers@bndestem.nl of bel 06-42640262.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie