[Vacatures] DPG Media zoekt een Operator Drukkerij
30-05-2022 09:27:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2419 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Operator Drukkerij

Heb jij ervaring als operator in een omgeving met complexe technische installaties? Wil jij samen met je collega’s de krant van morgen perfect en op tijd gedrukt hebben? Dan kan jij onze nieuwe collega in de drukkerij worden.

Je functie:

Voor onze krantendrukkerij in Best (één van de modernste drukkerijen van Europa), zijn we op zoek naar een Operator Drukkerij. Jij zorgt met je collega’s voor een optimale krantenproductie binnen de afgesproken tijdslijnen. Daarnaast onderhoud je de machine zodat ook de komende productie een succes wordt. De werkzaamheden worden verricht in een drieploegendienst.

Wat ga je doen:

Je werkt samen aan de geplande producties. Dit betekent dat je de materialen klaarzet, CtP-apparatuur bedient en platen aanbrengt op de pers. Ook los je papierrollen en bereid je deze voor komend gebruik voor. Verder:

  • Controleer je het drukproces tijdens het draaien op kwaliteitseisen.
  • Onderhoud je samen met de ploeg de machine: preventief en klein correctief. Ook het schoonmaken van de pers doen we samen.

 

Wat zoeken we in jou? Jij:

Hebt ervaring of wil dit graag opdoen als Operator Drukkerij. Als je kennis hebt van het grafische productieproces, offsetrotatie specifiek, is dat een groot voordeel. Bij voorkeur heb je een Grafisch Technisch Diploma (MBO Niveau) en/of Opleiding Mechanisch Operator A (niveau 2) behaald. Daarnaast ben jij een echte doorzetter; onder tijdsdruk blijf jij koel en je gelooft in samenwerken als team om problemen op te lossen.

Onze krantendrukkerij in Best is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische productieomgeving met moderne productie apparatuur.
  • Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen.
  • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen.
  • Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring.
  • Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

 

Wie wij zijn?

DPG media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder Het Parool, AD, de Volkskrant, Tweakers.net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier je cv en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jürgen Schrik, Productieleider; Jurgen.schrik@dpgmedia.nl of je kan hem bellen/appen op 06-22906087.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie