[Vacatures] DPG Media zoekt een Post producer / Beeldredacteur - DPG Entertainment
13-06-2022 09:23:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2523 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Post producer / Beeldredacteur - DPG Entertainment

Weet jij met al jouw kennis van post-productie processen, de video ideeën van onze makers en van jezelf, om te zetten in aansprekende en inspirerende video's en til je daarmee al onze videoproducties naar een hoger niveau?

DPG Entertainment zoekt voor ons nieuwe videoplatform Play een post-producer die naast het managen van het post-productie proces ook het ownership neemt over de beeldredactie van alle externe beelden voor onze nieuwe videoseries.

Wat ga je doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het hele post-productie proces, inclusief de verantwoordelijkheid om alle beelden die we willen gebruiken te regelen. Als post producer bij DPG Entertainment zorg je ervoor dat alle content binnen de gestelde deadlines en gewenste kwaliteit gemonteerd wordt (zeker 5 afleveringen per week komen door jouw handen). Dit deel richt zich vooral op het managen van het proces waarin 4 makers, 3 editors en een vormgever tot de mooiste video's moeten komen. Als beeldredacteur ondersteun je onze makers bij het vinden van de juiste archiefbeelden bij onze formats en het clearen van de rechten daarvoor. Deze rol hebben we niet eerder gehad binnen het team, maar in de groei van onze afdeling merken we dat een verdere uitsplitsing van de verantwoordelijkheden nodig is. Je krijgt dus zelf de kans om echt vorm te geven aan deze nieuwe rol.

Je wordt onderdeel van het productie team met daarin presentatoren, redacteuren, cameramensen, editors, regisseurs, creatieven en producers. Dit team bulkt van de creativiteit en dat is goed want wij geloven dat creativiteit bijdraagt tot het succes van onze producties. Jij brengt dan ook, naast humor en projectvaardigheden, (extra) creativiteit en inspiratie binnen het productieteam.

Dit doe je door:

 • Vanaf het begin van het opstellen van scripts je te bemoeien met de invulling van extern gemaakte beelden;
 • Al onze video producties naar een hoger niveau te tillen en te gekke dingen te maken;
 • De agenda's van onze editors te beheren net als ons post-productie planningssysteem
 • Te sparren met het creatieve team over de vorm en beeldtaal;
 • Ervoor te zorgen dat al onze video’s op tijd gemonteerd worden en naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Wie zijn wij?

De jonge afdeling DPG Entertainment creëert en sourced entertainment content (video, audio, puzzels en games) voor alle DPG titels. De ambitie van het video team hierbinnen, is om DPG Media breed, video naar een heel nieuw level te tillen. We richten daarvoor een heel nieuw videoplatform op dat we in juni lanceren.

Bij ons heerst een informele en prettige no-nonsense sfeer waar de ambitie vanaf spat dus waarbij je wel tegen een stootje moet kunnen. Gelukkig wordt een flinke dosis humor niet geschuwd dus dat maakt iedere dag weer mooi en uitdagend!

Nieuwsgierigheid zit ons allen in het bloed. We zijn open en uitgesproken naar elkaar en durven te knokken voor wat we willen bereiken.

Wij bieden jou:

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • interessante bonusregeling;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Wie ben jij?

 • Je weet wat komt kijken bij het maken van online video en je bent in het bezit van een afgeronde media opleiding (voorkeur HBO);
 • Je bent niet bang om feedback te geven en weet hoe je collega's aan deadlines kunt houden
 • Je hebt kennis van auteurs- en mediarecht;
 • Je levert proactief input aan onderwerpen en denkt mee in beeldtaal;
 • Je ondersteunt onze makers bij het zoeken van de juiste beelden die onze formats meer kwaliteit opleveren;
 • Je legt een archief van archiefbeelden aan en beheert deze én maakt toegankelijk;
 • In sommige gevallen vraag je licenties aan voor benodigd materiaal;
 • Je weet deadlines te vertalen naar een duidelijk edit planning en zorgt ervoor dat de editors weten wat en wanneer er iets van ze verwacht wordt;
 • Je bent niet bang voor gezelligheid en een borrel na afloop van een dag creatief zijn.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier dan uiterlijk 30 juni. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Elisa beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar elisa.carson@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie