[Vacatures] DPG Media zoekt een Product Owner - Entertainment
06-06-2022 08:40:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1820 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Product Owner - Entertainment

Wij brengen plezier en vermaak! Wij maken het verschil. Altijd inventief, interactief en met een ‘make it happen’-mentaliteit. Jij ook?

Werk jij graag op het snijvlak van business en IT en heb je een sterke affiniteit met techniek? Voel jij je als een vis in het water in een dynamische context waar geen dag hetzelfde is? Wil je aan het roer staan van een development team dat miljoenen gebruikers bedient met video, audio, puzzels, interactieve live concepten, quizzen voor de grootste apps en websites van Nederland en België? Kom dan ons team versterken.

Wat ga je doen

Als Product Owner Entertainment maak je deel uit van de Entertainment Area: een ondernemende groep mensen die innovatieve oplossingen en producten maken. De Entertainment Area is verantwoordelijk voor het uitrollen en doorontwikkelen van het grootste platform van Nederland en België voor short-form en mid-form video, podcast, puzzels en casual games. Miljoenen bezoekers vermaken zich dagelijks op dit platform wat naadloos geïntegreerd is op (30+) grote titels zoals AD.nl, HLN.be en de Volkskrant.nl.

In jouw functie focus je je op het invullen en uitwerken van roadmap items en de realisatie met het development team. Je werkt hierbij nauw samen met de Head of Product, en geeft samen met haar invulling aan de lange termijn visie van het platform. In je rol communiceer je duidelijk met de diverse stakeholders en weet je welke vragen je moet stellen om wensen en behoeften scherp te stellen en in kaart te brengen. Op dagelijkse basis leidt je zowel de app developers als het web/back-end team. Je prioriteert de items van de roadmap en vertaalt deze naar user stories, bereidt de sprint planning voor en zorgt ervoor dat het team goed weet wat er van hen verwacht wordt.

Wie zijn wij

Bij de Entertainment area ziet geen dag er hetzelfde uit. De ene dag werk je aan de lancering van een live quiz of gamification feature, de andere dag ben je bezig met het verbeteren van de advertising inkomsten of het greenfield neerzetten van een podcasting ecosysteem. Je komt terecht in een omgeving met bevlogen, kwaliteits- en output gerichte collega’s. We zijn no-nonsense, informeel en inventief. Er is ruimte is voor jouw ideeën en je eigen inbreng wordt enorm gewaardeerd.

Je werkt samen met 13 developers, een UX designer, architect en een QA engineer. Jouw manager is Head of Product van het Entertainment cluster, waar nog 1 andere Product Owner binnen werkt. Beiden zijn jullie verantwoordelijk voor jullie eigen deelgebied.

Wat bieden wij jou?

 • werken in het leukste team van Nederland
 • marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • een 36-urige werkweek
 • laptop en telefoon van de zaak.
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • 24 vakantiedagen, met optie tot bijkopen.
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen
 • Kennisdeling vanuit onze tech collega's.
 • Locatie in Amsterdam (momenteel werken we minimaal 1 dag per week op kantoor)

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Jij

 • hebt minimaal 2 jaar ervaring als product owner
 • hebt kennis van en ervaring met agile werken / scrum
 • hebt ervaring met technisch complexe online oplossingen
 • hebt ervaring met werken in een devops context
 • hebt een ‘getting things done’ mentaliteit
 • hebt bewezen je staande te kunnen houden in een dynamische, complexe omgeving waarin je rust en overzicht hebt gehouden
 • hebt een gezonde dosis overtuigingskracht en weet mensen te enthousiasmeren
 • kunt communiceren met zowel developers als business (marketing, advertising, redactie)
 • minimaal HBO werk en denkniveau

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer hier! Heb je nog wat vragen? Vragen via venetia.de.wit@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie