[Vacatures] DPG Media zoekt een Product owner indebuurt
24-01-2022 09:03:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1863 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Product owner indebuurt

Vind jij het interessant om mee te bouwen aan de grootste lokale nieuwssite van Nederland? Ben je gek op data, het optimaliseren van de user experience voor miljoenen consumenten én in staat om tegelijkertijd de belangen van duizenden ondernemers niet uit het oog te verliezen? Dan hebben we de baan voor jou!

Over indebuurt.nl

Indebuurt.nl is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Via indebuurt volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt is actief in 39 locaties door heel Nederland en bereikt maandelijks miljoenen consumenten. Ook ondernemers weten ons goed te vinden: we helpen duizenden ondernemers met (lokale) marketing campagnes via ons platform middels branded content, display advertising e.a. oplossingen. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt.nl is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

Wat ga je doen

Als Product Owner lever je een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van indebuurt. Concreet houdt dit het volgende in qua werkzaamheden:

 • Het doorvertalen van de bedrijfsstrategie en doelstellingen naar een concrete product roadmap.
 • Analyseren van gebruikersdata en het inventariseren van klantbehoefte, trends & ontwikkelingen in de markt en feedback vanuit diverse stakeholders (redactie, sales, marketing en management). Dit vertaal je naar concrete user stories voor het externe development team.
 • Aansturen van ons externe development team en het testen van opleveringen.
 • Zorgdragen voor afstemming met redactie, marketing en sales omtrent lanceringen.
 • Uitvoeren van A/B en multi-variatie tests ten behoeve van het verder optimaliseren van het indebuurt platform.

 

Wie ben jij?

Je bent een kei in het doorvertalen van ideeën en analyses naar concrete user stories. Jouw enthousiasme en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je alles weet over indebuurt en de verschillende belangen goed weet te behartigen. Je bent proactief in het delen van updates richting de diverse stakeholders en haalt regelmatig feedback om een juiste roadmap te bepalen.

Verder heb jij:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Passie voor data. Je bent analytisch sterk en houd ervan om op basis hiervan continu te optimaliseren en uit te bouwen.
 • Ervaring met zaken als Google Analytics, A/B testen, Wordpress en Mailchimp.
 • De skills om te schakelen tussen de belangen van de ondernemer, de lezer, DPG Media en indebuurt.
 • Een open houding, ben je communicatief sterk en in staat om met verschillende afdelingen te schakelen (redactie, sales en marketing) om een juiste product roadmap samen te stellen die bijdraagt aan overall doelstellingen van indebuurt en DPG Media.

 

We bieden jou

 • Een uitdagende functie bij de grootste mediaspeler van Nederland en binnen een energieke afdeling die volop in ontwikkeling is.
 • Een fijne, informele werksfeer waar er ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën.
 • Een aantrekkelijk en marktconform salaris.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en cursussen.

 

Indebuurt is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je ervaring ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier uiterlijk 7 februari. Stuur ons behalve je cv ook zeker een goede motivatie waaruit blijkt dat jij een goede match bent. Vragen? Neem gerust contact op met Rudie Heinen, Manager indebuurt, via rudie.heinen@dpgmedia.nl.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie