[Vacatures] DPG Media zoekt een Productieleider
23-05-2022 10:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1933 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Productieleider

Maak jij graag multimediaal creatief maatwerk en wil je graag aan de slag voor het grootste mediabedrijf van Nederland? Zorg jij dat creatieve concepten spot on worden gerealiseerd? En, staat in de Dikke van Dale jouw foto bij de betekenis van ‘probleemoplossend’? Dan zoekt DPG Brand Studio jou!

Wat ga je doen?

Je werkt in team Brand Studio dat in totaliteit verantwoordelijk is voor multimediaal creatief maatwerk voor merken en adverteerders. We fotograferen, maken artikelen, video’s en podcasts die worden verspreid in een of meerdere van de 56 titels die DPG Media rijk is. Gebaseerd op research en gedragsdata leveren wij overtuigende (content) creatie waarmee maximale contextuele relevantie wordt behaald.

Als productieleider zorg jij samen met team Creatie voor excellente doorvertaling en uitvoering van op maat gemaakte creatieve concepten in alle voorkomende mediatypen. Je neemt vanaf start de lead in de productionele kant van campagnes, bent het aanspreekpunt voor collega’s, maakt en bewaakt planningen en offertes, presenteert productie meetings en bent een absolute kei in verwachtingsmanagement en complex stakeholder management.
Verdere verantwoordelijkheden:

 • Je bewaakt en coördineert de ontwikkeling van de producties en je stemt deze af met de opdrachtgever en met betrokkenen partijen;
 • Je bewaakt de gemaakte afspraken van de opdrachtgevers op creatief inhoudelijke wijze in cross mediale projecten, afgestemd op de communicatiedoelstellingen van de klant;
 • Je bewaakt de continuïteit van projecten en houdt rekening met de gemaakte afspraken, zoals kwaliteit, planning en budget;
 • Je bent verantwoordelijke voor een optimale communicatie met de diverse stakeholders, zowel intern als extern.

 

Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Voor deze rol zoeken we een productieleider met ervaring in een soortgelijke rol. Je maakt makkelijk contact en gaat geen uitdaging uit de weg. 

Ook:

 • Ben je door de ervaring die je meebrengt een stevige producer met passie voor alle soorten media;
 • Kan je allerlei communicatie-uitingen inhoudelijk beoordelen op kwaliteit en concept;
 • Draai je je hand niet om voor video-, fotografie- en podcast producties (op locatie)
 • Ben je een multitasker met focus op het eindproduct en de processen. Je loopt niet weg voor complexe trajecten;
 • Ben je uiterst resultaatgericht, proactief, secuur, stressbestendig en positief ingesteld;
 • Ben je extreem probleemoplossend;
 • Heb je HBO werk- en denkniveau.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie bieden jou

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kun je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van de Academy, of meedoen aan activiteiten als pubquizzen of borrels. Verder kun je rekenen op:

 • een waanzinnig leuke baan in een hecht team;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar);
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als productieleider? Solliciteer dan uiterlijk 31 mei. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Elisa beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail elisa.carson@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie