[Vacatures] DPG Media zoekt een Project / Eventmanager Tweakers & AutoWeek
03-05-2022 10:41:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2203 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Project / Eventmanager Tweakers & AutoWeek

Als projectmanager kom je te werken bij het interne reclamebureau van DPG Media dat zich richt op de zogeheten Special Interest Media. Alle titels met een redactionele formule, een grote community en een prijsvergelijker vallen hieronder: Tweakers, Hardware Info, vtwonen, Ouders van Nu en AutoWeek. Oftewel het thuis voor techies, interior lovers, (aanstaande) ouders en petrolheads.

Voor welke specifieke titels?

Je start de functie met een focus op de prachtige merken Tweakers en AutoWeek en op termijn werk je ook op projecten voor Ouders van Nu en vtwonen.

Tweakers is dé elektronica- en technologiewebsite van Nederland. Naast nieuws over technologie en reviews van computerhardware, consumentenelektronica en games, bestaat Tweakers tevens uit een product- en prijsvergelijker (de Pricewatch) en een forum met een zeer grote en actieve community. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en rond de 90 miljoen pageviews per maand is Tweakers een van de grootste content-websites van Nederland.

AutoWeek is het nummer 1 multimediale autoplatform (print & online) voor inspiratie en informatie over de aankoop en het gebruik van auto’s en alles wat bij autorijden komt kijken. Het is ook de plek om kennis en ervaring te delen met andere autoliefhebbers & experts. En natuurlijk bieden we alles voor de (mede)dromers van bijzondere auto’s.

Wat doe ik precies?

Jouw primaire focus en verantwoordelijkheid is de uitvoering, coördinatie en organisatie van branded content campagnes, events, maatwerk concepten en commerciële samenwerkingen. De conceptmanager, waar jij nauw mee samenwerkt, heeft het concept en de bijbehorende campagne uitgedacht (jij wordt natuurlijk altijd gevraagd om input) en de collega’s van Sales hebben dit voorstel verkocht aan een adverteerder. Vanaf het moment dat een project verkocht is ben jij in de lead.

Vervolgens neem jij het project in productie en zorg je voor een, zoals wij dat noemen, excellente executie waarbij je er alles aan doet om de verwachtingen van de adverteerder te overtreffen. Dat begint bij het schrijven van een projectplan (of PPM) en planning. Dit document is voor jou eigenlijk de bijbel van het project. Hierdoor heb je aan het begin van het project alle verschillende onderdelen al goed uitgedacht, heb je in je hoofd al nagedacht over verschillende alternatieve scenario’s (want jij weet als geen ander dat een project zelden verloopt zoals jij het in gedachte had aan het begin) en heb je een realistische en haalbare planning voor je project opgesteld.

Tijdens de productie werk je nauw samen met verschillende stakeholders en ben je druk bezig om inhoudelijke content te creëren die past bij de (aanstaande) ouders en de interior lovers. Al deze content zet je ook zelf live met de online aanjagers (bijvoorbeeld banners of social posts) en gedurende de looptijd van de campagne monitor jij de resultaten en optimaliseer je daar waar nodig. Tussendoor houd jij je stakeholders goed op de hoogte van de voortgang en resultaten van de campagne. Aan het einde van het project maak je een rapportage en plan je een eindevaluatiegesprek in met de adverteerder.

Ik hou van overzicht, mag ik bullets?

De projectmanager die we zoeken:

 

Zijn er nog eisen?

Wij houden eigenlijk niet van harde eisen want het gaat vooral om wie je bent maar we worden wel blij van relevante ervaring zoals:

  • HBO-opleiding richting marketing, communicatie en media heeft afgerond met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Aantoonbare ervaring, kennis en affiniteit met branded content.
 
 
Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.
 
Wat bieden jullie mij?
 
  • Uitdagende functie van 4 tot 5 dagen in de week.
  • Je krijgt de kans om te werken voor de grootste adverteerders.
  • Je komt in een hecht, jong en gedreven team terecht waarin men voor elkaar klaar staat, elkaar respecteert en stimuleert om te blijven ontwikkelen. Door de informele omgang met elkaar en onderlinge loyaliteit en vertrouwen wordt een fijne werksfeer gecreëerd. En dat vinden wij heel erg belangrijk!
  • Een goed salaris, afgestemd op je ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
  • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
  • Flexibiliteit om thuis of op kantoor (Amsterdam) te werken. We werken met de policy: ‘werken waar het werkt’.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via MyAcademy.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Waar kan mijn sollicitatie naartoe?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer hier! Wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met jamie.plug@persgroep.net.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie