[Vacatures] DPG Media zoekt een Project manager marketing
26-07-2021 10:36:17 | Door: Pie Kamau | hits: 4917 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Project manager marketing

ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een project manager marketing. Ben jij een echte regelaar en deins je niet terug voor strakke deadlines? Hou je ervan om successen te vieren? Dan ben jij op je plek in deze functie!

Functieomschrijving

Je maakt onderdeel uit van Circulation, de afdeling die verantwoordelijk is voor de abonnementenverkoop- en het behoud van alle magazine- en krantenmerken van DPG Media. De afdeling is opgedeeld in teams die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen aandachtsgebied. En deze teams werken op hun beurt in elkaars verlengde aan wat wij noemen het meest geavanceerde en intelligente marketing automation netwerk van Nederland. Doelstelling van dit netwerk is om iedere Nederlandse consument te bereiken en één of meerdere abonnementen op onze merken aan te bieden, exact passend bij de behoefte van de individuele consument.

In deze functie behoor je tot het specialistische team dat zich bezighoudt met het meest creatieve en inhoudelijke contactmoment, namelijk Direct Mail. Dit is misschien wel het belangrijkste kanaal in vrijwel alle customer journeys, omdat alleen in Direct Mail redactionele stukken uitvoerig gepresenteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld journalistieke content, of prachtige fotoreportages en fun elementen die onze merken bieden. En omdat je dit doet voor maar liefst 11 kranten en ruim 30 magazines is dit één van de meest veelzijdige, inhoudelijke en creatieve functies die er beschikbaar is op de afdeling Circulation. Hieronder zie je welke taken er verder onderdeel uitmaken van deze functie:

 • begeleiding van het hele proces van conceptfase tot de DM bij de klant op de deurmat ligt. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze content-specialisten, vormgevers, DM-leveranciers en customer journey-managers;
 • secuur overzicht houden op de projectplanning van het DM team en op tijd de juiste stakeholders weten aan te haken;
 • er voor zorgen dat de landingspagina waar je de klant met jouw DM naartoe stuurt tijdig live staat en qua look & feel en tone of voice consistent is met jouw DM.

 

De afdeling

Afdeling Circulation bestaat uit mensen die zich onderscheiden doordat ze ondernemend en ambitieus zijn. Je bevindt je in een omgeving met flexibele collega’s voor wie hard werken en successen vieren absolute voorwaarden zijn. Teamspirit en eigen initiatief staan hoog in het vaandel, wat resulteert in een erg goede sfeer op een bijzonder dynamische afdeling. Het is daarom belangrijk dat je over het DNA beschikt dat past binnen deze omgeving.

Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Je draait je hand er niet voor om voor tientallen merken tegelijk een DM-concept uit te rollen en doet dit in een hoog tempo. Daarbij informeer je tijdig je stakeholders en weet je inzichten helder te presenteren. Door jouw ervaring heb je geen enkele moeite om tegelijkertijd aan uiteenlopende trajecten te werken en kun je wel tegen een stootje. Verder neem je mee:

 • minstens 3 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagement en marketingcommunicatie;
 • een scherp oog voor detail; die ene fout waar iedereen overheen kijkt weet jij moeiteloos uit een DM te halen
 • uitstekende project management-skills;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

 

Wij bieden jou

 • een verantwoordelijke, creatieve en dynamische functie voor 32 tot 36 uur per week;
 • een goed salaris, afgestemd op je ervaring;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als direct mail specialist? Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl of een appje kan ook 0629441316. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie