[Vacatures] DPG Media zoekt een Propositie Marketeer Ouders van Nu
07-03-2022 14:54:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1862 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Propositie Marketeer Ouders van Nu

De afdeling B2C Marketing van Special Interest Media van DPG Media is op zoek naar een Propositie Marketeer voor Ouders van Nu. Ben jij strategisch onderlegd, heb je een marketing hart, ben je dol op kinderen én durf je de handen uit de mouwen te steken? Dan horen we graag van je!

De rol

Ouders van Nu is het meest deskundige multimediale platform voor alle (aanstaande) ouders met vragen over gezin, opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Voor Ouders van Nu zijn we op zoek naar een Propositie Marketeer voor de proposities Voordeelpas en Cursussen. De Voordeelpas is een betaalde digitale kortingspas waarbij de pashouders met unieke korting kunnen shoppen bij aangesloten partners/webshops. Ouders van Nu Cursussen is een nieuwe, nog te ontwikkelen propositie. Deze betaalde cursussen gaan over diverse parenting onderwerpen gegeven vanuit de autoriteit van Ouders van Nu.

Als Propositie Marketeer ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes van de Voordeelpas en het lanceren van de Cursussen. Je bent de schakel en verbinder tussen verschillende disciplines binnen en buiten onze organisatie. Je vertaalt beschikbare data naar inzichten voor interne stakeholders. En je bent verantwoordelijk voor de communicatie rondom de proposities.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Als Propositie Marketeer bekijk je je proposities altijd vanuit meerdere invalshoeken: Klopt mijn product? Is de prijs ok? Bereik ik de juiste mensen op de meest effectieve manier? Daarom ben jij een marketeer en dat is meer dan alleen een communicatie specialist. Je zit op de stoel van je doelgroep, maar schroomt niet om de commerciële kant te zien en te beslissen op welke manier er geld verdiend kan worden. Je luistert naar je doelgroep en vertaalt inzichten in het verbeteren van je proposities. Via cijfers, rapportages, onderzoeken en dashboarding houd je in de gaten hoe je propositie ervoor staat en aan welke knoppen gedraaid kan worden om te verbeteren.

 • Verder neem je mee:
 • Vanaf 5 jaar werkervaring in marketing en/of communicatie;
 • Een aantoonbare, afgeronde, relevante opleiding;
 • Een optimistisch & pragmatisch karakter met doorzettingsvermogen;
 • Sterke creatieve en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gestructureerd in je werk, strategisch onderlegd en je hebt oog voor detail;
 • Je hebt affiniteit met Ouders van Nu.


Wie zijn wij?

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland, met titels zoals NU.nl, Donald Duck, Volkskrant, Qmusic en Ouders van Nu. Het is een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers en adverteerders. De afdeling B2C Marketing (15 man/vrouw sterk) is binnen de Special Interest Media afdeling verantwoordelijk voor de marketing van de merken Ouders van Nu, Tweakers, vtwonen en Autoweek.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij?

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 8 proceent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken;
 • Een mooie werkplek in het INIT gebouw (achter de Czaar Peterstraat in Amsterdam) en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, Ouders van Nu en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Propositie Marketeer? Solliciteer dan uiterlijk zondag 20 maart. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.com of een appje kan ook via 06-11274870 of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie