[Vacatures] DPG Media zoekt een Regioverslaggever AD Rotterdams Dagblad
25-04-2022 10:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1490 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Regioverslaggever AD Rotterdams Dagblad

Er is een plekje vrijgekomen op de redactie van het AD Rotterdams Dagblad voor een regioverslaggever. Als je op korte termijn beschikbaar bent, lees dan snel verder!

Dit is wat we bieden

Een plek op de redactie van de grootste regiotitel van het AD, in een schitterend gebouw pal naast Rotterdam Centraal. Je opereert vooral in de Hoeksche Waard, een regio onder de rook van Rotterdam waar veel van onze lezers prettig wonen en hard werken. Het is een gebied vol verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

Op onze redactie - waar ervaren en prijswinnende verslaggevers en talenten samenwerken - krijg je veel vrijheid om in kwesties te duiken die jíj interessant vindt en er zijn bij ons volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Even op een rijtje:

  • Een dienstverband van 38 uur met standplaats Rotterdam
  • Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.

 

Dit is wat we zoeken

Een journalistieke kracht die ons en onze miljoenen lezers verrast met steengoede verhalen. Een teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt. Jij voelt de regio Hoeksche Waard feilloos aan; omdat je het gebied al kent, of anders toch zeker wel omdat je er alles aan gaat doen om - leergierig als je bent - deze streek binnen mum van tijd als je broekzak te kennen. Jij snápt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen. Podcast of video erbij? Dat vind jij volkomen logisch. Daarnaast heb je een voor ons vakgebied relevante opleiding afgerond.

Het AD Rotterdams Dagblad is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier dan uiterlijk zondag 15 mei met je cv, een korte motivatie en voorbeelden van je werk. Eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Stijn Hustinx, chef van het AD Rotterdams Dagblad: s.hustinx@ad.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie