[Vacatures] DPG Media zoekt een Regioverslaggever
02-08-2021 11:38:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1921 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Regioverslaggever

Het AD Rotterdams Dagblad heeft plek voor een nieuwe regioverslaggever, een journalistiek talent dat ons en onze miljoenen lezers verrast met steengoede verhalen.

Over ons

AD Rotterdams Dagblad is hét nieuwsmedium in dé stad van Nederland en de wijde omgeving - van Hellevoetsluis tot Oud-Beijerland, van Vlaardingen tot Krimpen aan den IJssel. Tevens is het de AD-regiotitel met het grootste bereik, zowel online als in print. De redactie is 24/7 online actief. Wij zitten bovenop het nieuws, brengen achtergronden en analyse, en schrijven veel human interestverhalen.

Op onze redactie - pal naast Rotterdam Centraal - werken ervaren verslaggevers en talenten samen. En er is dus ruimte voor een nieuwe collega. Word jij dat? Dan krijg je veel vrijheid om in kwesties te duiken die jíj interessant vindt en er zijn bij ons volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wil je voorbeelden van wat andere jonge verslaggevers onlangs deden? Iffet ontdekte bijvoorbeeld fraude met pcr-testen, Lex onderzocht onrust op middelbare scholen en Amy schreef een verhaal over haar oma in het verpleeghuis.

Wie zoeken wij?

Je kent de regio Rijnmond, snapt waar het AD voor staat en je hebt een journalistieke opleiding afgerond. Daarnaast zit je boordevol originele ideeën, hebben sociale media geen geheimen voor jou, stel je scherpe vragen en kan je heel goed schrijven. 

Je wil álles weten over het gebied waarin jij werkt, je weet wat speelt en leeft. En waar je ook bent, overal zie je verhalen waarvan je wéét (op basis van onze lezersdata en je onderbuikgevoel) dat onze lezers daar naar uitkijken. Of dat nou verrassend nieuws is, of een indrukwekkend menselijk verhaal. Je hebt oog voor het kleine in het grote en het grote in het kleine. Daarnaast ben je een vrolijke teamspeler, die ook goed zelfstandig kan werken.

Als onderdeel van hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij jou?

  • een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring;
  • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
  • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
  • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten via Mijn Campus;
  • laptop en telefoon van de zaak.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Reageer dan voor 21 augustus met je CV en een korte motivatie. Eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Stijn Hustinx, chef van het AD Rotterdams Dagblad: s.hustinx@ad.nl. Solliciteer hier.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie