[Vacatures] DPG Media zoekt een Relatiemanager eCommerce
20-06-2022 08:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1804 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Relatiemanager eCommerce

Denk jij graag mee over eCommerce en Ticketing campagnes en weet je vervolgens precies wat er nodig is in het behouden en verbeteren van de tevredenheid van onze partners? Dan is de rol van Partner Success Manager zeker iets voor jou!

Wat ga je doen

Als Partner Success Manager weet je als geen ander wat jouw partners/klanten nodig hebben en ben je hét aanspreekpunt van eCommerce. Je denkt graag mee met je partners en biedt hulp, kennis en advies. Je speelt een belangrijke rol in het behouden en verder verbeteren van de tevredenheid van onze partners en bent verantwoordelijk voor jouw eigen klanten/partner portefeuille. Dit doe je onder andere door de volgende werkzaamheden:

 • Je bezoekt regelmatig klanten/partners en bent zo altijd op de hoogte van de behoeften van deze partners en ontwikkelingen in de branche.
 • Je identificeert upsell of cross sell kansen om de ticket of productverkoop van de partner te optimaliseren: er is nog veel te winnen!
 • Als echte e-commerce professional weet jij hoe je jouw partners/klanten kunt helpen om meer tickets te verkopen en de campagne te optimaliseren en geef je hierover advies.
 • Je houdt onze concullega's goed in de gaten en weet wat er speelt in de vrijetijdsbranche
 • Je bent verantwoordelijk voor de evaluaties met de partner en bijsturing van campagnes samen met campagne management.

 

Je bent de schakel tussen de Account Manager, Campagne Management en de klant/partner/. Je staat er dus niet alleen voor als het gaat om het leveren van succes voor je partners - het is een teamprestatie.

Wie zijn wij

De afdeling Commerce is binnen DPG Media dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaats vinden. Zowel voor ons eigen merk LeuksteTickets.nl, als ook de nieuwsmerken zoals AD en Nu.nl, magazinetitels als Libelle en Veronica Superguide als ook de winkel van Donald Duck.

Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 Nederlandse webshops.

De afdeling eCommerce bestaat uit ca. 30 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Het team Partner Success & Account Management bestaat 6 collega’s die vanuit verschillende specialismen verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van relaties, sluiten van deals en het uitbouwen van ons assortiment.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Functie eisen

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar customer succes/relatiebeheer/accountmanagement ervaring opgedaan binnen media, webshop/SAAS sales en/of marketing;
 • Je hebt aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet;
 • Je bent in staat om met je partners over strategische vraagstukken en bedrijfsbrede uitdagingen te sparren;
 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het behouden van je klantenpakket om je groeidoelstellingen te realiseren.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie