[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Accountmanager Team Top Branche
20-09-2021 10:35:50 | Door: Pie Kamau | hits: 5389 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Accountmanager Team Top Branche

Ben jij een ervaren accountmanager uit de media- / marketingbranche en klaar voor de volgende stap in je carrière? En heb je ook nog een groot en sterk netwerk in de travel en/of finance? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als senior accountmanager bij DPG Media beheer jij een aantal finance- en travel-accounts. Je adviseert jouw klanten over verschillende communicatie & branding vraagstukken, zowel digital als non digital. Hierbij richt je je op het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van relaties met directe adverteerders door heel Nederland. Jij bent de adviseur richting jouw klanten over strategische samenwerkingen, merkcampagnes, merk-concepten en sales campagnes. Je gaat op basis van inhoud een gesprek aan en zit het liefst zo vaak mogelijk bij je klant en niet binnen op kantoor. Verder:

 • Bepaal je de strategie voor jouw klanten en ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en groei van jouw eigen accounts
 • Vraag je altijd door en weet jij met gemak combinaties te maken van de DPG media producten.
 • En, onderhandel je over commerciële afspraken. Hierbij zorgt je voor maximaal rendement voor zowel DPG Media als onze adverteerders.

 

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 18 accountmanagers, drie inbound-collega’s en een sales director. Elke maandagochtend heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als senior accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wij bieden

 • Salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie, realistische bonusstructuur en een auto van de zaak.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Functie eisen

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar commerciële ervaring opgedaan bij organisatie binnen media of marketing.
 • Een sterk netwerk in de travel- en/of finance-branche is een pré.
 • Je bent eager, hebt de wil om te scoren en gaat voor je target.
 • Je hebt aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet.
 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 1 oktober! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie