[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Online Redacteur
07-03-2022 14:45:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1877 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Online Redacteur

Heb je een neus voor journalistiek, ben je een kei in het vinden van een invalshoek die origineel is en past bij de doelgroep en is schrijven je tweede natuur. Dan ben jij de online redacteur die we zoeken bij Flair!

Wat ga je doen?

Flair is onderdeel van DPG Media en behoort samen met Linda en Libelle tot de top van de Nederlandse mediamerken voor de vrouw. Maandelijks breken we record na record en inmiddels bereiken we 1.6 miljoen lezers.

Als online redacteur ben je medeverantwoordelijk voor het vullen van de site. Je zit boven op het nieuws, verzint originele invalshoeken die passen bij de doelgroep en weet content een unieke draai te geven. Je hebt een sterke pen, schrijft snel, maar zorgvuldig en weet content te maken die raakt. Als online redacteur werk je samen in een hecht team, maar je bent als ervaren kracht ook degene die vergaderingen kan leiden en houdt gedurende de dag de samenstelling van de site goed in de gaten en zet waar nodig opdrachten uit bij je collega’s. Je houdt goed bij wat leeft onder de doelgroep, springt hierop in en kan ook beschikbare data goed duiden om bij te sturen, op juiste moment content te pushen en content opnieuw te plaatsen.

Wat jou de perfecte kandidaat maakt

Je bent gewend om met deadlines te werken, flexibel en kan snel schakelen wanneer dat nodig is. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid, dus onze ideale collega is doortastend en gaat door het doel is bereikt. Bereik is belangrijk voor Flair maar mag nooit ten kosten gaan van de kwaliteit en integriteit. Zelfstandig en flexibel werken is voor jou geen probleem. Daarnaast ben je ook een teamplayer. Verder heb jij:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in de online schrijvende journalistiek;
 • uitgebreide SEO kennis;
 • kennis van Google Analytics;
 • data verzamelen en zo content verbeteren is een must;
 • weet hoe je content strategieën succesvol in praktijk kan brengen;
 • geen 9-5 mentaliteit;
 • een brede interesse in actualiteit en weet nieuws om te zetten in eigen content.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • salaris, passen bij jouw ervaring;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • 36-urige werkweek;
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Online redacteur bij Flair? Solliciteer dan voor 18 maart! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Solliciteer hier

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie