[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Project Manager - Digital Engagement
07-03-2022 14:15:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2170 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Project Manager - Digital Engagement

Onze missie is om heel Nederland en Vlaanderen dagelijks te bereiken met onze krachtige nieuws en magazine media. Iedere dag maken er 14 miljoen mensen gebruik van onze digitale producten, apps en websites. Het stimuleren van deze dagelijkse relatie noemen we engagement. Om onze abonnees en gratis (ingelogde) gebruikers verder te activeren hebben we jou nodig als Senior Project Manager. Onze customer journey bestaat uit vele digitale touchpoints en gaat over verschillende kanalen zoals e-mail, print, ATL, etc. Aan jou de taak om deze met elkaar te verbinden en tot de optimale reis te komen voor onze gebruiker en klant.

Wat ga je doen

Jij bent de ambassadeur op het gebied van engagement! Je houdt stakeholders en de organisatie continu op de hoogte en schakelt tussen marketing, redactie en IT. Je bedenkt, ontwikkelt en automatiseert nieuwe communicatie flows (customer journeys) en brengt deze tot uitvoering. Denk hierbij aan onze welkomst programma's, activatiecampagnes en andere digitale projecten. Jouw doel is om gebruikers voor onze content en merken te enthousiasmeren en te zorgen dat ze vaker terugkomen. Jij zorgt voor aansprekende content op de juiste plek, passend bij de doelgroep. Uiteraard, monitor je de voortgang en optimaliseer je eigen werk op basis van data en inzichten. Verder :

 • Start en optimaliseer je communicatie flows over verschillende kanalen (e-mail, push, in-product marketing, ATL, BTL).
 • Mobiliseer je mensen binnen de organisatie voor actieve sturing op Engagement en zoek je daarnaast de samenwerking op met andere afdelingen op zoek naar synergie.
 • En vertaal jij belangrijke markttrends door naar DPG relevant initiatieven.

 

Wie zijn wij

Je komt terecht in het Brand & Digital team in het Productcluster verantwoordelijk voor de digitale productstrategie. Dit team bestaat 15 collega’s. Daarnaast heb je 70 ondernemende collega’s binnen Brand & Digital met ieder hun eigen specialisme - van Uxer, e-mail marketeer tot campagnemanager en business owner. Samen zijn wij binnen DPG Media verantwoordelijk voor alle commerciële doelstellingen op onze digitale platformen, apps en sites. Onze marketing vindt plaats over de as van content en voornamelijk op onze eigen platformen. We werken dan ook nauw samen met IT en redacties. Naast nieuwsmerken als AD, Nu.nl, Volkskrant en HLN ga je ook aan de slag voor onze magazines zoals Libelle, Margriet, Humo en Donald Duck.

Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan.
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

 • HBO / WO werk- en denkniveau en van nature accuraat en gestructureerd.
 • Je bent ondernemend, proactief en vindingrijk en kijkt verder dan je eigen takenpakket.
 • In staat om aan meerdere projecten tegelijk te werken, ook onder druk van deadlines & targets.
 • Je hebt affiniteit met techniek en daarmee een goede sparringpartner voor IT.
 • Zeer ervaren (minimaal 5 jaar ervaring) in digitaal project management.
 • Je weet de organisatie te enthousiasmeren en mee te krijgen in je plannen.
 • Je bent datagedreven met enige kennis van CRO, a/b testen, onderzoek en data-analyse.
 • Kennis van digitale kanalen: e-mail, push, in-product marketing, social advertising, ATL, BTL.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Senior Project Manager? Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Roxanne beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roxanne.rinkes@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie