[Vacatures] DPG Media zoekt een Techredacteur NU.nl
04-04-2022 09:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2371 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Techredacteur NU.nl

Heb je een neus voor online misstanden en verdiep je je graag in de laatste techtrends? Ben je een echte nieuwsjager? Dan hebben we een mooie plek voor je op de techredactie van de grootste nieuwssite van Nederland.

Wat ga je doen?

Als techredacteur ben je een vaste kracht op de techredactie van NU.nl. Je vindt eigen nieuws, schrijft dagelijks meerdere verhalen en legt de belangrijkste technologische ontwikkelingen uit aan miljoenen lezers.

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met acht miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel. Je krijgt dus genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen en samen met andere collega's bij te dragen aan nieuwe projecten.

Er is veel contact tussen diverse redacties en samenwerken wordt gestimuleerd. De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

  • Je bent een enthousiaste journalist die vol energie en creatieve ideeën zit en graag naar de telefoon grijpt. 
  • Je weet wat de laatste ontwikkelingen en trends op sociale media zijn, kent het internet als je broekzak en kan als geen ander uitleggen waarom je toch echt een wachtwoordmanager moet gebruiken. 
  • Je vindt het leuk om aan de telefoon te hangen met grote en kleine techbedrijven en bent niet bang om diep in een groot datalek te duiken. 
  • We zoeken iemand die al enige journalistieke ervaring heeft en een journalistieke opleiding op minimaal hbo-niveau heeft afgerond.


NU.nl is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende baan waarin je door contact met collega's van andere redacties veel kunt leren en anderen op hun beurt ook van jou.
  • Je werkt op een ambitieuze redactie waar hard wordt gewerkt, maar een goede sfeer ook belangrijk is.
  • De functie valt in schaal 5 van de cao DJ en is voor 38 uur per week.
  • Een laptop en treinabonnement of reisvergoeding krijg je uiteraard van ons. De redactie van NU.nl werkt momenteel gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk in Hoofddorp in een kantoorpand pal naast het treinstation. Soms zul je ook in de avond of in het weekend werken.
  • De functie is per direct beschikbaar!

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Techredacteur bij NU.nl? Solliciteer hier dan uiterlijk 21 april 2022 via deze pagina met je cv en een motivatie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Nog vragen? Mail die dan naar redactiechef Thomas Moerman via thomas@nu.nl, met als onderwerp 'vacature Techredacteur'.

www.nu.nl
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie