[Vacatures] DPG Media zoekt een Techredacteur Tweakers
19-04-2022 09:11:57 | Door: Pie Kamau | hits: 1579 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Techredacteur Tweakers

Heb jij een brede interesse in tech en houd je ervan om onderwerpen uit te diepen? Wil jij deel uitmaken van de grootste technologie- en elektronicasite van Nederland en België en werken in een team van mensen die net zo enthousiast zijn over tech als jij? Dan komen we graag met je in contact, want we zoeken een techredacteur voor het schrijven van achtergrondartikelen en nieuwsberichten op Tweakers.

Wat ga je doen

Je komt te werken in het nieuwsteam van de Tweakers-redactie. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de publicatie van artikelen over actuele onderwerpen. Die onderwerpen werk je uit tot achtergrondverhalen, interviews en nieuwsberichten. Je vindt je weg in betrouwbare bronnen en neemt contact op met deskundigen, bedrijven en anderen om accurate informatie te verkrijgen en tot artikelen te komen die de lezer duidelijk maken wat er werkelijk speelt. Daarnaast kun je ook nog eens snel en accuraat schrijven, lastige materie helder uitleggen en de juiste bronnen vinden om meer te weten te komen.

Je komt te werken in een hecht team van redacteuren die net zo enthousiast over tech zijn als jij. Samen met hen kun je belangrijke technologische ontwikkelingen uitdiepen en brainstormen over de beste manier om de lezer van informatie te voorzien. Tweakers richt zich daarbij op de echte techliefhebber, die plezier uit technologie haalt en er alles over wil weten. Als redacteur maak je deel uit van de Tweakers-community en je hebt dan ook veel contact met lezers.

Verder ben jij iemand die

 • een passie heeft voor technologie;
 • de actualiteit rond technologie-onderwerpen op de voet volgt;
 • nieuws als startpunt ziet voor duiding in uitgebreidere verhalen;
 • de vaak complexe techonderwerpen helder uiteen kan zetten;
 • Vol ideeën zit voor artikelen;
 • enthousiast onderwerpen voorstelt en uitwerkt;
 • de juiste bronnen weet te benaderen om onderwerpen uit te diepen;
 • ervaring heeft met schrijven;
 • affiniteit heeft met de doelgroep van Tweakers.

 

Wat wij bieden

 • een 36-urige werkweek, maar 30,4 uur is bespreekbaar;
 • een salaris in schaal I of J van CAO Uitgeversbedrijf. De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • een keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procentpunt vakantiegeld);
 • een jaarlijkse winstdeling;
 • flexibiliteit om deels thuis en deels vanaf de redactie in Amsterdam te werken;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via de interne Academy van DPG.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier dan uiterlijk 26 april. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Olaf, Nieuwscoördinator bij Tweakers, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar olaf@tweakers.net of stuur een appje: 06-38826653.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie