[Vacatures] DPG Media zoekt een Titel Specialist NU.nl & AD.nl
15-08-2022 09:54:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3331 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Titel Specialist NU.nl & AD.nl - Hoofddorp

Wil jij grote adverteerders zoals Campina, Heineken of Bol.com verder helpen met hun mediastrategie op NU.nl en AD.nl. Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wie ben jij?

Je wordt blij van een omgeving die iedere dag anders is. Je kijkt en denkt vooruit en pakt waar nodig het voortouw. Je gaat bij een “pitch” altijd voor het beste mediaplan op NU.nl en/of AD en werkt daarbij nauw samen met je collega’s van andere teams binnen DPG media. Hierbij ga je grondig en analytisch te werk. Communicatief ben je sterk en ook in zeer drukke tijden blijf je rustig en houd je het overzicht. Je volgt het laatste nieuws op de voet en hebt daarnaast ook een voorliefde voor digitale media. Je ca 2 jaar ervaring in de digitale media en hebt ambitie om te groeien.

Wat ga je doen?

Jouw kennis van marketingcommunicatie en digitale media ga je inzetten om het beste advies te geven bij briefings, pitches en digitale campagnes. Jij kent NU.nl en AD van binnen en buiten en combineert deze inzichten slim met je digitale mediakennis en de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Kortom:

 • Zorg jij dat de juiste informatie over NU.nl en AD altijd voorhanden is (sales presentaties, of factsheets en overige sales tools)
 • Ga jij door verschillende dashboards om tot de tot de beste onderbouwing van een mediaplan of advies te komen
 • Ben jij verantwoordelijk voor ontwikkelen van een digitaal advies op NU.nl en AD op basis van een briefing of adverteerders vraag
 • Ben jij centraal aanspreekpunt voor accountmanagers, mediabureaus en adverteerders. Zij kunnen met al hun vragen over NU.nl en AD bij jou terecht.

 

Wie zijn wij?

NU.nl en AD zijn onderdeel van DPG Media. Binnen deze organisatie kom je in een klein en hecht team terecht van 4 personen. De sfeer in het team is open, fijn en erg informeel. Donderdag- en vrijdagmiddag wordt vaak geborreld op de afdeling met snacks uit onze eigen airfryer én goed gevulde koelkast.

Gewenst profiel:

 • Minimaal HBO werk en- denkniveau
 • Jij bent al minimaal twee jaar werkzaam in de online media
 • Commercieel, cijfermatig en analytisch sterk, zelfstandig, resultaatgericht en ondernemend
 • Handig met Powerpoint, Photoshop is een pré
 • Een bestaand netwerk bij adverteerders en/of mediabureaus is een pré
 • Beschikbaar voor 36 uur per week.


Wij bieden:

 • Een uitstekend salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
 • Een 36-urige werkweek
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media
 • Laptop & telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid om gratis bootcamp en kickboks trainingen te volgen na werktijd
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: opleidingen en trainingen.

 

Bij DPG Media is iedereen welkom. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Titel Specialist NU.nl & AD.nl? Solliciteer hier dan met je cv en een korte motivatie. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mail naar Roy Snoeijink (Corporate Recruiter bij DPG Media) via roy.snoeijink@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie