[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever AD Rivierenland
07-03-2022 15:07:08 | Door: Pie Kamau | hits: 1845 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever AD Rivierenland

Ben jij een echte nieuwsjager? Denk jij te weten welk nieuws onze lezer écht raakt? Dan ben jij onze nieuwe verslaggever bij AD De Dordtenaar of AD Rivierenland. We hebben op beide redacties een vacature.

Wat ga je doen

Bij het AD De Dordtenaar of AD Rivierenland geven we je graag de ruimte als verslaggever. Je kunt grotendeels zélf de onderwerpen bepalen waar je mee aan de slag gaat, door dagelijks met goede ideeën voor verhalen te komen. Dat kan in de regio rond Dordrecht, één van de oudste steden van het land. Of in de regio Rivierenland, een gebied dat zich uitstrekt van Gorinchem tot Leerdam en van de brug bij Vianen tot de brug bij Hank. De regiojournalistiek is een afwisselende wereld. Op maandag sta je bij de veerpont van Zwijndrecht die overvol is omdat de fietsbrug naar Dordrecht drie maanden is afgesloten. Op dinsdag maak je een mooi persoonlijk interview met een corona-patiënt. En later in de week doe je misschien een wob-verzoek omdat je alles wil weten over de afgraving van vervuilde grond op de golfbaan in Spijk.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je bent een echte nieuwsjager die niet kan wachten om je berichten als eerste online te brengen. Je hebt je sporen verdiend in de regionale journalistiek of je bent een talent dat de wereld wil laten zien hoe de moderne journalistiek eruit zou moeten zien.

Je hebt een neus voor nieuws, maar draait ook je hand niet om voor een spannende reconstructie, een reportage van de straat of een mooi persoonlijk interview. Voor jouw verhalen sluiten lezers een abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven. Jij voelt de regio feilloos aan, jij snápt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen.

Wat wij bieden

Een plek op de redactie van hét toonaangevende nieuwsmerk in de regio. Je opereert in een gebied dat net zo goed urbaan als ruraal is. Een gebied waar heel veel soorten mensen leven en werken. Een gebied dat bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

Beide redacties werken vanuit een kantoor in het centrum van Dordrecht. Je komt terecht in een team van 14 verslaggevers. Verder bieden wij:

  • een uitdagende baan op een leuke, relatief jonge redactie;
  • een leerzame plek bij de grootste nieuwssite van Nederland;
  • veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • de mogelijkheid om door te groeien;
  • een marktconform salaris.

 

De regioredactie van het AD - de grootste nieuwssite van Nederland - is dé plek om jezelf te ontwikkelen als journalist. Niet alleen omdat je de kans krijgt veel te doen, maar ook omdat we onderdeel zijn van de Persgroep die met zijn eigen Campus volop cursussen biedt. Podcasts maken, verhalend schrijven, onderzoek doen op het darkweb: het cursusaanbod is breed en er zijn steeds weer nieuwe dingen te leren.

AD De Dordtenaar en AD Rivierenland maken onderdeel uit van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?

Heb je zin om aan de slag te gaan als verslaggever? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 25 maart. De baan bij AD De Dordtenaar kan per direct worden ingevuld. Die bij AD Rivierenland per 1 mei. Eerst nog meer weten? Stuur een mail voor meer informatie naar Jos Verlegh, plv-chef van het AD De Dordtenaar en AD Rivierenland: j.verlegh@ad.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie