[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever AD Utrechts Nieuwsblad
10-01-2022 10:28:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1487 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever AD Utrechts Nieuwsblad

Ben jij een echte nieuwsjager? Is Utrecht jouw stad en denk jij te weten welk nieuws onze lezer écht raakt? Dan ben jij onze nieuwe verslaggever bij het AD Utrechts Nieuwsblad!

Wat ga je doen

Bij het AD Utrechts Nieuwsblad geven we je graag de ruimte als verslaggever. Je kunt grotendeels zélf de onderwerpen bepalen waar je mee aan de slag gaat, door dagelijks met goede ideeën voor verhalen te komen. De regiojournalistiek is een afwisselende wereld. Op maandag sta je bij een inwoner van Leersum op de stoep, die zijn huis ingebouwd zag worden door hooibalen. Op dinsdag maak je een mooi persoonlijk interview met een corona-patiënt. En later in de week doe je misschien een wob-verzoek omdat je alles wil weten over de timing van een groot verkeersproject. Of scoor je een primeur als je ontdekt dat een topman van een bank zonder vergunning een huis verhuurt in Utrecht.


Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je bent een echte nieuwsjager die niet kan wachten om je berichten als eerste online te brengen. Je hebt je sporen verdiend in de regionale journalistiek of je bent een talent dat de wereld wil laten zien hoe de moderne journalistiek eruit zou moeten zien.

Je hebt een neus voor nieuws, maar draait ook je hand niet om voor een spannende reconstructie, een reportage van de straat of een mooi persoonlijk interview. Voor jouw verhalen sluiten lezers een abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven. Jij voelt de stad en regio feilloos aan, jij snápt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen.

Wat wij bieden

Een plek op de redactie van hét toonaangevende nieuwsmerk in regio Utrecht. Je opereert in een gebied dat net zo goed urbaan als ruraal is. Het is de snelst groeiende regio van Nederland, een gebied waar mensen zielsveel houden van hun stad of dorp. Een gebied waar heel veel soorten mensen leven en werken, waar samenleven niet altijd even makkelijk is. Een gebied dat bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

Verder bieden wij:

  • een uitdagende baan op de leukste redactie van Nederland;
  • een leerzame plek bij de grootste nieuwssite van Nederland;
  • veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • de mogelijkheid om door te groeien;
  • een marktconform salaris.

 

De Utrechtse regioredactie van het AD - de grootste nieuwssite van Nederland - is dé plek om jezelf te ontwikkelen als journalist. Niet alleen omdat je de kans krijgt veel te doen, maar ook omdat we onderdeel zijn van de Persgroep die met zijn eigen Campus volop cursussen biedt. Podcasts maken, verhalend schrijven, onderzoek doen op het darkweb: het cursusaanbod is breed en er zijn steeds weer nieuwe dingen te leren.

Het AD Utrechts Nieuwsblad is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als verslaggever? Solliciteer dan uiterlijk zondag 23 januari 2022 met je cv en een motivatie. Eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Marije van ‘t Hoog, chef van het AD Utrechts Nieuwsblad via marije.van.t.hoog@ad.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie