[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever - Rotterdam
13-09-2021 09:03:02 | Door: Pie Kamau | hits: 1405 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever - Rotterdam

Het AD Rotterdams Dagblad heeft plek voor een ervaren verslaggever.

Dit is wat we bieden

Een plek op de redactie van de grootste regiotitel van het AD, in een schitterend gebouw pal naast Rotterdam Centraal. Je opereert in een gebied dat net zo goed urbaan als ruraal is. Waar heel veel soorten mensen leven en werken, waar samenleven niet altijd even gemakkelijk is, een gebied met veel zware criminaliteit, een gebied waar mensen zielsveel houden van hun stad of dorp. Een gebied dat bovenal bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

Dit is wat we zoeken

Jij bent een pijler van de redactie. Een ervaren journalistiek zwaargewicht, een tegellichter. Voor jouw verhalen sluiten lezers een abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven. Jij voelt de stad en regio feilloos aan, jij snápt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen.

Bovendien ben jij een echte teamspeler; je bent in staat collega’s op sleeptouw te nemen, vindt het leuk om juniors de kneepjes van het vak bij te brengen, neemt de ruimte waar het kan maar bent ook zeker niet te beroerd om een keer extra gas te geven wanneer dat moet.

Het AD Rotterdams Dagblad is onderdeel van DPG Media, Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

  • Een dynamische werkplek met volop kans om je te ontwikkelen met onder meer cursussen van onze interne Campus.
  • Een dienstverband van 38 uur met standplaats Rotterdam
  • Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling.
  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Reageer dan vóór 26 september met je CV en een korte motivatie. Eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Stijn Hustinx, chef van het AD Rotterdams Dagblad: s.hustinx@ad.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie