[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever de Gelderlander Nijmegen
24-03-2022 12:08:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3316 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever de Gelderlander Nijmegen

De Gelderlander zoekt een nieuwe collega voor versterking van de redactie Nijmegen.

Wat ga je doen

Als Verslaggever bij de Gelderlander ga je op zoek naar nieuws en bijzondere verhalen. Verder:

  • Ga je deel uitmaken van een ambitieuze omgeving die je nog verder weet op te stuwen.
  • Kom je met creatieve en goede ideeën en geef je hier zelf ook uitvoering aan.

 

Wie jij bent

Je bent een talentvolle journalist die van doorpakken weet. De digitale wereld kent voor jou geen geheimen en je weet hoe je onderwerpen die leven op sociale media op spraakmakende manier kunt doorvertalen naar verhalen voor ons publiek. Het is belangrijk dat je de regio goed kent en dat je in staat bent om een eigen netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je toont initiatief en bent niet bang om op te vallen. En daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde hbo-opleiding.
  • Heb je een rijbewijs en woon je in de regio of ben je bereid om daar op korte termijn naartoe te verhuizen.
  • Is zelfstandig werken voor jou geen probleem, maar ben je ook in teamverband een prettige en gezellige collega.

 

Over de Gelderlander

De Gelderlander is de toonaangevende uitgever van journalistieke media in Gelderland. Via onze app, site en krant bereikt de Gelderlander dagelijks honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de provincie en de rest van de wereld. De Gelderlander is onderdeel van DPG Media.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat DPG Media open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

  • Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
  • Een 4- of 5-daagse werkweek met standplaats Nijmegen.
  • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Verslaggever bij de Gelderlander? Solliciteer hier dan vóór 1 april aanstaande. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Chef newsroom Nijmegen Harm Graat via 06-53162567 of met Joris Gerritsen, Hoofdredacteur van de Gelderlander, via 06-10509843.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie