[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever met online skills
25-04-2022 11:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1763 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever met online skills

Ben jij een onderzoekende, nieuwsgerichte verslaggever met oog voor mooie, menselijke verhalen en wil je schrijven voor regio Twente en de Achterhoek? Kom dan werken bij de Twentsche Courant Tubantia!

Wat ga je doen

Jij jaagt elke dag op het meest bijzondere verhaal in het gebied waar je over schrijft. Gebeurt er iets belangrijks voor mensen? Jij bent erbij en maakt er nieuws over dat iedereen wil lezen. De Twentsche Courant Tubantia, een van de grootste regionale nieuwsmedia van Nederland, is op zoek naar een onderzoekende, nieuwsgerichte verslaggever die zich richt op een van onze kerngebieden in de regio Twente en een deel van de Achterhoek. Wat je verder gaat doen:

 • Dagelijks op zoek naar nieuws en bijzondere verhalen.
 • Op pad en ter plaatse onderzoek of interviews doen.
 • Je bedenkt creatieve journalistieke ideeën en geeft daar uitvoering aan.
 • Je zet je online skills in voor ons online publiek.
 • Je maakt deel uit van een ambitieus team dat dagelijks zorgt voor de nieuwsvoorziening in het gebied waar je verslag van doet.

 

Wie jij bent

Je bent een beginnend journalist die nieuws ziet, herkent en er onverschrokken mee aan de slag gaat. Je hebt oog voor mooie, menselijke verhalen en bent gedreven door nieuwsgierigheid. Je hebt een vlotte pen en deinst niet terug voor het maken van een video. Je werkt voor onze site, app en krant. Je begrijpt waar een goed online verhaal aan moet voldoen en hoe je via sociale media een zo groot mogelijk relevant publiek bereikt met je verhalen.

Jij:

 • Hebt een opgewekt karakter.
 • Krijgt energie van jagen op nieuws.
 • Bent kritisch en opbouwend.
 • Durft je te roeren in je team.
 • Staat open voor nieuwe trends in de journalistiek.
 • Bent creatief en open.

 

Wij bieden

Een functie op een bruisende redactie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je bouwt aan de nieuwsmedia van vandaag en morgen. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld door het volgen van programma’s en opleidingen bij de DPG Campus. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie wij zijn?

De Twentsche Courant Tubantia behoort tot DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. Tubantia bereikt dagelijks 400.000 lezers. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Libelle, Donald Duck, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

We staan open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier vóór 10 mei met een motivatiebrief en je cv. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Hilberink, chef redactie Enschede & Achterhoek via 06 2000 5052 of l.hilberink@tctubantia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie