[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever regio Veluwe/Apeldoorn
21-02-2022 09:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1581 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever regio Veluwe/Apeldoorn

Houd jij je veel bezig met nieuws en ga je graag op zoek naar interessante verhalen op en rond de Veluwe? Word dan Verslaggever van regio Veluwe voor De Stentor!

Wat ga je doen

Je gaat op zoek naar nieuws, bijzondere verhalen en leuke wetenswaardigheden die zich afspelen op en rond het prachtige gebied van de Veluwe. Je zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en verwerkt al je bevindingen in een mooi verhaal. Met een goede dosis creativiteit en vindingrijkheid weet jij leuke ideeën te bedenken voor items die je vervolgens ook zelf tot uitvoering brengt. Verder:

 • Maak je deel uit van een ambitieuze omgeving en ga je deze nog verder opstuwen.
 • Kom je te werken bij een multimediaal nieuwsplatform (online en print) dat bijna heel Oost-Nederland bestrijkt.

 

Wat jou de perfecte kandidaat maakt

Voor deze rol van Verslaggever zoeken wij een collega die nieuwsgierig van aard is en een opgewekt karakter heeft. Jij ziet mogelijkheden, denkt in oplossingen en weet precies hoe je je verhaal bij de lezers krijgt. Verder:

 • Ben je kritisch en opbouwend.
 • Houd je van experimenteren.
 • Breng je nét even dat beetje extra mee.

 

We staan open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. Dat past heel goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

Een functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waar je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. En:

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • 38-urige werkweek.
 • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Flexibiliteit om thuis of op kantoor te werken.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Over de Stentor

De Stentor behoort tot DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel in print als online, voor lezers, websitebezoekers en adverteerders. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Donald Duck, Libelle, Autoweek, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, Autotrack.nl en vele tijdschriften.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Wil jij graag onze nieuwe Verslaggever worden? Solliciteer dan voor donderdag 24 februari. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog meer weten? Neem dan contact op met Lilian Verdoorn, chef redactie Veluwe, via l.verdoorn@destentor.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie