[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever regio Zwolle
24-01-2022 09:26:07 | Door: Pie Kamau | hits: 3095 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever regio Zwolle

Ben jij nieuwsgierig en altijd op zoek naar bijzondere en mooie verhalen binnen de regio? Ben je creatief, energiek en wil je graag werken bij een multimediaal platform? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Voor de Stentor, een van de grootste regionale nieuwsmedia van Nederland, zijn we op zoek naar een verslaggever die graag op zoek naar en bezig gaat met nieuws en interessante verhalen. Een journalist die zich graag verdiept in de achtergronden van mensen en kwesties, houdt van doorpakken en online én in de echte wereld op onderzoek uitgaat.

Dagelijkse uitdagingen zijn:

  • op zoek naar nieuws en bijzondere verhalen;
  • met creatieve en goede ideeën komen en er uitvoering aan geven;
  • deel uitmaken van een ambitieuze omgeving en deze nog verder opstuwen;
  • werken bij een multimediaal nieuwsplatform (online en print) dat vanuit Zwolle bijna heel Oost-Nederland bestrijkt.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

  • je bezit een nieuwsgierig en opgewekt karakter;
  • je ziet vooral mogelijkheden en je weet hoe je je verhalen bij de lezers krijgt;
  • je bent kritisch en opbouwend;
  • je houdt van experimenteren en brengt graag iets extra’s mee!

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

Een functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waar je mee bouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie wij zijn

De Stentor behoort tot DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel in print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Donald Duck, Libelle, Autoweek, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, Autotrack.nl en vele tijdschriften.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als verslaggever in de regio Zwolle? Solliciteer hier dan uiterlijk zondag 6 februari 2022 met je cv en een motivatie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicolai Lensen, chef redactie regio Zwolle van de Stentor, n.lensen@destentor.nl.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie