[Vacatures] DPG Media zoekt een Video Editor de Stentor
30-08-2021 10:16:31 | Door: Pie Kamau | hits: 5847 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Video Editor de Stentor

De Stentor is op zoek naar een creatieve, enthousiaste, flexibele video-editor. Een collega die plezier heeft in het bewerken van beelden, het componeren van videoproducties die bezoekers van de Stentor, De Gelderlander en Tubantia, de drie ijzersterke, toonaangevende nieuwsmedia in Oost-Nederland, wel móeten uitkijken. Een editor die de kijker boeit met scherpe keuzes en verrassende montages. Een collega die indien nodig ook zelf beelden schiet.

Wat ga je doen

Als full-time editor kom je in een enthousiast team van video specialisten, met vaste mensen en freelancers. Je selecteert uit ruw materiaal van camjo’s en andere verslaggevers beelden en quotes. Als editor bewerk je het materiaal en voegt waar nodig elementen toe die de inhoud ondersteunen. Je maakt er een pakkende nieuwsvideo of knallende insta-post van. Je gaat met opvallende voorstellen komen voor video-onderwerpen, vorm en vernieuwingen. Je montages zijn niet alleen te zien bij de Stentor, de Gelderlander of Tubantia, maar vaak ook op andere regionale nieuwssites en het AD. Je kunt je verder ontwikkelen en verbeteren door de begeleiding van je leidinggevende én met het aanbod uit onze interne opleidingen.

Wie ben jij?

Je bent een creatieve beelddenker met een journalistieke opleiding of affiniteit met nieuws. Je bent in staat in een kort beeldverhaal tot de essentie te komen. Je weet voor wie je de video's maakt, je wilt kijkers boeien en zorgt ervoor ze blijven terugkomen. Je neemt geen genoegen met middelmaat, maar gaat voor het beste resultaat. Daar zet je je met overgave voor in. Je kunt werken met Premiere Pro en Photoshop en wilt alles weten over After Effects of weet dat al. Daarnaast ben je vernieuwend, kent de specifieke eisen van een online-item en durft de grenzen op te zoeken. Altijd met de kijker voor ogen.

De Stentor is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij?

De Stentor, De Gelderlander en Tubantia behoren tot DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel in print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, Autotrack.nl en vele tijdschriften.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als video editor? Solliciteer dan uiterlijk 15 september. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Loes Schutte beantwoordt je vragen graag via L.Schutte@deStentor.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie