[Vacatures] DPG Media zoekt een Videoproducer
14-03-2022 14:38:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2280 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Videoproducer

Weet jij alles van video en wil jij werken voor hét vrouwenmerk van Nederland? Lees dan snel door want wij zijn op zoek naar een video-producer!

De rol

Wij zijn op zoek naar een ervaren video-producer om het videoteam van Libelle aan te sturen; een jong team van video-editors en cameravrouwen. Wij maken wekelijks 12 tot 15 nieuwe video’s waarmee we de doelgroep van Libelle raken. De videocontent is onderdeel van de website en ondersteunt ook vaak de content uit het blad. Libelle video’s zijn uiteraard niet alleen te vinden op de site, maar ook op Facebook, Instagram, TikTok, Youtube en Twitter. Op Libelle TV worden maandelijks tussen de 1,2 en 2 miljoen video’s gestreamd. Video is een belangrijke pijler van de contentstrategie van Libelle en een nog belangrijker onderdeel van het succes van het merk. 

Wat ga je doen?

Je motiveert, stuurt aan en begeleidt een team van 7 freelancers, 1 vaste medewerker en 1 stagiaire. Je vult wekelijks de video agenda en houdt deze bij en je bewaakt de continuïteit van de kwaliteit en waarborgt de kwantiteit.Verder hou jij je bezig met:

 • Onderwerpen, invalshoeken, formats bedenken en uit (laten) voeren.
 • Controleren van video-edits en waar nodig aan (laten) passen.
 • Schakelen met IT en het beheer van de site bijhouden.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

We zoeken een collega met feilloos gevoel voor video, iemand die weet wat werkt en welke invalshoeken, formats, cameratechnieken en edits mogelijk zijn. De ideale kandidaat weet ook wat nieuwe videotrends zijn op sociale media en kan die vertalen naar Libelle. Je hebt bovendien:

 • 5-7 jaar ervaring in de media, waarvan tenminste 3 in video (maken/editen/begeleiden).
 • Ervaring met 360-graden denken: van print-content naar online, naar video en omgekeerd.
 • Technische kennis Adobe Creative Cloud (vooral Premiere Pro en After Effects), ervaring met contentsystemen.

 

Over ons

Libelle is hét vrouwen-mediamerk van Nederland, met uiteraard het grootste vrouwenweekblad en talloze print-specials, maar ook het grootste online bereik met Libelle.nl, Libelle.tv, Libelle Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube, Google Voice en nog veel meer. Libelle is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan bij de leukste redactie van Nederland 
 •  en salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Flexibel werken: we werken deels thuis en op kantoor

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als videoproducer? Solliciteer hier uiterlijk 27 maart. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Barbara Schneemaan beantwoordt graag je vragen via barbara.schneemann@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie