[Vacatures] Exterion Media zoekt een International Key Account Manager
07-12-2021 08:59:11 | Door: Pie Kamau | hits: 2179 | Tags:

Exterion Media is per direct op zoek naar een:

International Key Account Manager

Wij zijn Exterion Media. Trotste nummer 1 buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Global (het grootste radiobedrijf van de UK). Buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met aansprekende creaties van adverteerders. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken: het is overal, 24/7 en heeft een enorme digitale groei.

Merken adverteren via onze digitale schermen in winkelcentra, supermarkten en bij ruim 600 tankstations, maar natuurlijk ook via de posters in onder andere bushokjes (abri’s) langs grote wegen of bijzondere spectaculars! Hiermee bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij in een jong, dynamisch en vooral enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hún doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media / Global betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een zeer dynamische, zich ontwikkelende en uitdagende branche.   

Voor de afdeling International Sales zijn wij op zoek naar een enthousiaste en sales gedreven International Key Account Manager (fulltime).

Bij Exterion Media / Global zijn we gepassioneerd en managen we onze relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Ons doel is om onze klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of product doet, zeker in deze tijd waar het medium op het gebied van digitaal heel erg groeit. Jij bent er als International Key Account Manager verantwoordelijk voor om de klanten te informeren en te enthousiasmeren over de mogelijkheden en toepassingen van al onze producten. Onze klanten bevinden zich onder andere in Duitsland, BeNeLux en Scandinavië.

Niet alleen onze producten in Nederland, maar alle Exterion Media / Global producten in Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een sales plan om persoonlijke en team doelstellingen te behalen. Het onderhouden en laten groeien van bestaande klanten, en het genereren van new business is je belangrijkste taak.

Je bent communicatief sterk, commercieel, en vindt het leuk om jouw vakkennis met je klanten te delen en ze van briefing tot campagne te begeleiden. Om op de hoogte te blijven volg je de marktontwikkelingen op de voet en het zweet breekt je niet uit bij het geven van een presentatie.

Hebben we je al weten te enthousiasmeren? Mooi, want dat is wat wij doen; onze klanten meenemen in de mogelijkheden van (Digital) Out Of Home, en wat de invloed hiervan kan zijn op hun merk en/of product.

Good to know; wij zijn een leuk team en houden van gezelligheid waarin transparantie, zelfstandigheid maar ook teamwork, creativiteit en lef allemaal key points zijn.

Benieuwd naar dit team? Check bijvoorbeeld @Jack Devlin IKAM in London, of @Karlijn van Deursen en @Paula Visscher-Osburg, je directe collega’s hier in Nederland. Je mag ze gerust allemaal via LinkedIn spammen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar saleservaring met bewezen successen (ervaring in de media/reclame is een nice to have);
 • Affiniteit met (digitale) media;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, waarbij Duits een nice to have is;
 • Naast eerder genoemde key points hebben we er nog een paar; humor, positiviteit, oprechtheid, scoringsdrang en doorzettingsvermogen zijn namelijk ook onmisbaar binnen dit multiculturele team

 

Tot slot heb je een uitstekend analytisch vermogen, maar ook ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden we nog meer?

 • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • 31 vakantiedagen;
 • Bovengemiddelde commissieregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling en mobiliteitsregeling);
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (we hebben onze eigen Media Heroes academy);
 • Sportieve activiteiten, zoals bootcamp en yoga;
 • Menig potjes tafelvoetbal, helaas ben je wel verplicht onder de tafel door te kruipen als je 10-0 verliest;
 • Geregeld internationale team- en klantactiviteiten;

 

Word jij hier blij van?

Reageer dan snel! Zoals we eerder al aangaven, breekt het zweet je niet uit bij het geven van een presentatie. Voel je daarom vrij om een korte introductie video van jezelf te sturen. Stuur dit filmpje, samen met je CV en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl. Hopelijk tot snel!

www.exterionmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie