[Vacatures] Exterion Media zoekt een Marketeer
22-02-2022 08:12:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2387 | Tags:

Exterion Media is per direct op zoek naar een:

Marketeer

Wij, Exterion Media (onderdeel van Global Media & Entertainment Group), zijn dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Met onze missie ‘Iedereen buitenshuis bereiken’ zorgen wij dat adverteerders met de juiste (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen. Dit doen wij met ons landelijk dekkend netwerk van straatabri’s en ongeveer 3.000 digitale schermen. Zo bereiken wij elke week weer ruim 60 procent van Nederland. Naast adverteren op de juiste locaties, zijn er heel veel andere factoren die een belangrijke rol spelen bij het succes van een Out-of-Home campagne. En daar weet jij alles van af als je bij ons op de marketingafdeling werkt. Door de juiste chemie van mensen en expertise, brengen wij de campagnes van onze adverteerders naar een hoger niveau.

Heb je 2 tot 4 jaar ervaring als Marketeer bij een adverteerder, bureau of exploitant en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan in een marketingteam bij een creatieve media-exploitant? Top! Lees dan vooral verder, want wij zijn per direct op zoek naar een Marketeer.

Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor Exterion Media als merk, (Digital) Out-of-Home als medium én de impact die onze klanten realiseren met (Digital) Out-of-Home campagnes. Met ons 14-koppige marketingteam doen we onder andere onderzoek naar het effect van de campagne, helpen we met het maken van de beste creatie, geven we insights, denken we proactief mee, zorgen we dat al onze communicatie gestroomlijnd loopt én bedenken we de meest spectaculaire ideeën als kers op de taart. Daarnaast zorgt het marketingteam voor alle klantevenementen, zoals een Kerstbomenborrel, DOOH-event, Bites & Brains sessies en onze bootcamps in het Amsterdamse bos.

Wat ga je doen?

 • Hoewel we één team zijn, ben je de schakel tussen sales & marketing. Dat betekent dat je geregeld mee op afspraak gaat, meedenkt over de mediastrategie van klanten en ondersteun je de accountmanagers bij uiteenlopende klantvraagstukken;
 • Je hebt kennis en ervaring in onze 4P’s: pitches, presentaties, proposities en pricing;
 • Je hebt commercieel inzicht en analytisch denkvermogen en kunt samen met de Data Analist de juiste inzichten verzamelen om één van bovengenoemde P’s te optimaliseren;
 • Je denkt mee over de richting die we moeten inslaan met ons 50-koppige sales- & marketingteam en welke proposities interessant zijn om uit te zetten bij adverteerders en mediabureaus;
 • Je ondersteunt de Content Marketeer, waaronder het beheren van onze socials, bijhouden van de website en het schrijven van onze nieuwsbrief;
 • Je bent verantwoordelijk voor een aantal van onze belangrijkste partnerships, waaronder non-profit organisaties, brancheverenigingen en hebt contact met (digitale) bureaus over de ontwikkeling van (D)OOH;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma voor een aantal (branche) events;
 • Je bent een echte creatieveling en gebruikt jouw creatieve brein voor het bedenken van voorstellen, concepten en proposities.

 

Waar zijn wij naar op zoek?


Proactief meedenken zit in je DNA. Je vindt het interessant om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen de markt. Daarnaast ben je leergierig en wil je Exterion Media maar al te graag naar een hoger niveau tillen. Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen.

In je communicatie weet je altijd de kern te raken om tot een creatieve post, newsflash of concept te komen waar zowel tekstueel als visueel de vonken van afvliegen. Met je copywriting skills schud je catchy slogans zó uit je mouw!

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig dingen op te pakken en op jouw eigen manier impact te hebben. Je wordt uiteraard geholpen om de buitenreclamemarkt te leren kennen en begrijpen, mocht dit nieuw gebied voor je zijn. We werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Exterion Media kunnen passen.

Last but not least, wat bieden wij?

 • Geld. Oftewel een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • 31 vakantiedagen. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een werkplek. Ons kantoor is weer (grotendeels) open voor wie wilt;
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps;
 • Potjes tafelvoetbal tijdens de lunch. Helaas ben je wel verplicht om onder de tafel door te kruipen als je met 10-0 verliest;
 • Exterion Media staat bekend om een heel enthousiast en warm team met gezellige, gedreven en ambitieuze collega’s.

 

We kunnen met trots toegeven dat Exterion Media leidend is binnen (Digital) Out-of-Home in Nederland en altijd zal blijven strijden voor uniformiteit binnen deze markt. 

Wil je meer over ons weten? Check onze LinkedIn of neem een kijkje op onze Instagram om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Als je nieuwsgierig bent of deze functie bij je past, kun je natuurlijk ook contact opnemen met iemand uit het marketingteam. Neem bijvoorbeeld contact op met Canisia, zij verzorgt al onze communicatie of Suzanne, zij is onze Marketeer en haar rol binnen het team is zeer vergelijkbaar met deze functie.

Klinkt dit als een omschrijving die bij jou past?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar jobs@exterionmedia.nl. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Exterionair!

www.exterionmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie