[Vacatures] Fama Volat zoekt een Marketing & Innovatie Strateeg
30-08-2022 08:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5766 | Tags:

Fama Volat is per direct op zoek naar een:

Marketing & Innovatie Strateeg

Jij ziet altijd kansen om meer waarde te creëren voor de klant. Hey, innovatieve design thinker met passie voor customer experience. Werk jij straks op onze strategische klussen?

Jij ziet altijd kansen om meer waarde te creëren voor de klant. Vanuit klantbehoefte ontwikkel je nieuwe, waardeproposities, verbeter je customer journeys én krijg je die strategische ideeën van het papier af. Zo helpen we onze (corporate) opdrachtgevers meer successen te boeken bij hun B2B/B2C klanten.

Jij staat en gaat voor je projecten. Je bent de kartrekker die graag samenwerkt. Enerzijds weet je hoe je klantteams en stakeholders meekrijgt en activeert. Anderzijds kun je rekenen op je collega-strategen én de creatieve achterban om je idee te laten vliegen, met o.a. concept creatie, visual design en copy writing. Jij inspireert en overtuigt op jouw eigen manier. En -niet onbelangrijk- jij hebt zin in een toffe uitdaging.

Onze wensen

Fama Volat Amsterdam zoekt een fulltime strateeg die de ervaring, creativiteit en nieuwsgierigheid meebrengt om met ons verder te groeien. Herken je je in onderstaande, let’s meet.

Here we go!

  • Je hebt ruime ervaring in de ontwikkeling van online en offline proposities op basis van klantinzichten, data en experimenten.
  • Je hebt ervaring in het leiden van (complexe) projecten en teams, met resultaatverantwoordelijkheid.
  • Je bent een kei in stakeholdermanagement en hebt dit talent ook ingezet binnen een corporate organisatie.
  • Je hebt consultancy ervaring. Je duikt eenvoudig in nieuwe materie, durft de juiste vragen te stellen en bent sensitief voor hoe de organisatie van je opdrachtgever werkt.
  • Je weet alles over service design, design thinking, JTBD, HMW’s, VPC, Google Sprints en vul maar aan.
  • Jij brengt interactieve workshops en inspiratiesessies naar een volgend level.

 

Extra liefde als…
…je ervaring, affiniteit en netwerk hebt in banking/financial/tech

 

Waarom zou jij kiezen voor Fama Volat?

  • Omdat je niet graag een uitgestippeld pad volgt. We geven je veel vrijheid en flexibiliteit in jouw werkzaamheden. Heb jij een bepaalde aanpak voor het probleem en krijg jij jouw opdrachtgever en stakeholders daar in mee? Top!
  • Omdat je ondernemend bent en mee wilt bouwen aan een groeiende hub binnen een creatief bureaunetwerk.
  • Omdat je van afwisseling houdt. Aan de slag met verschillende projecten, uitdagingen en klanten. Niet vluchtig, wel geregeld een mooi nieuw vraagstuk om je tanden in te zetten.
  • Omdat je iedere dag de eindklant blij wilt maken met jouw oplossing. Waardecreatie voor de klant is de basis en dat merk je bij alle collega’s.

 

Nieuwsgierig?

Ga jij aan op deze vacature? Stuur je CV en persoonlijke motivatie naar Linda Franse (linda.franse@famavolat.com). Heb je een inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Sietske Pruimers (sietske.pruimers@famavolat.com of 0612298980). Tot snel!

www.famavolat.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie