[Vacatures] Familyblend zoekt een Social media/influencer expert
06-09-2021 10:23:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5565 | Tags:

Familyblend is per direct op zoek naar een:

Social media/influencer expert

Iedereen wil van zijn hobby zijn werk maken. En bij ons kan dat; wij zijn namelijk op zoek naar een social media / influencer expert. Zijn jij en je mobiel één? Volg jij alle mama influencers op Instagram? Zie jij veel kansen voor het influencer netwerk van Mamaplaats/Familyblend? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wie wij zijn? Check onze website en socials!

Mamaplaats is een social platform vóór en dóór moeders en werkt nauw samen met honderden mama influencers. De mama’s maken mooie, pakkende content en wij zorgen voor een groot bereik (1 miljoen unieke bezoekers per maand!). Daarnaast verzorgen wij samen met influencers mooie campagnes voor bekende merken zoals Pampers, Fisher-Price en Nestlé. Daarnaast organiseren we uiteenlopende Influencer Events.

Mamaplaats is onderdeel van Familyblend. Familyblend is al ruim 15 jaar marktleider in het verbinden van merken met jonge gezinnen. Het is een full service agency die vertrekt vanuit de ambitie van de klant. Zorgvuldig selecteren wij tools x effectief bereik en zetten doelstellingen om in succesvolle campagnes. Dat noemen wij blenden.

Wat ga jij doen?

Het wordt jouw taak om onze influencers in de watten te leggen en om het netwerk uit te breiden. Daarnaast zorg jij ervoor dat de content van de influencers wordt gedeeld op Instagram en zie jij in één oogopslag welke influencers geschikt zijn voor onze nieuwe campagnes. Daarnaast ga jij aan de slag met IGTV live en podcasts en kun je ook zelf initiatieven aandragen en uitvoeren! 

Jouw profiel

We vinden het fijn als onze nieuwe collega barst van de creativiteit en niet alleen leuk kan nadenken maar ook goed is in uitvoeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

  • een lekker potje kunt schrijven
  • ook wel een neusje hebt voor commerciële kansen
  • goed overzicht kunt houden en kunt plannen
  • aantoonbare ervaring hebt in de influencer / social wereld
  • MBO+/HBO werkniveau hebt

 

Dit mag jij van ons verwachten:

  • een dynamische omgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt
  • veel ruimte om dingen uit te proberen en jezelf te ontwikkelen
  • een super gezellig team en ja ook wij hebben een overheerlijke lunch, leuke borrels en een supertoffe werkplek. Maar who’s counting…

 

Denk je nu, leuk. Stuur dan je motivatie en cv naar harriette@familyblend.nl en wie weet zien we jou binnenkort in Utrecht!

www.familyblend.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie