[Vacatures] Havas Media zoekt een Assistant Accounting Specialist
08-02-2022 07:42:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1148 | Tags:

Havas Media is per direct op zoek naar een:

Assistant Accounting Specialist

Zorg jij ervoor dat het crediteurenbeheer vlekkeloos verloopt? Ga je het verschil maken door processen nog beter te stroomlijnen? Deins je niet terug voor knelpunten en los je deze samen met onze klantenteams op als een echt team? Dan ga je deze baan heel leuk vinden en moet je vooral nog even doorlezen! 

Wat ga je doen?

In deze functie zorg jij voor een betrouwbare administratie en draagt zo bij aan de verdere groei van Havas Media. Je bent verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het crediteuren- en debiteurenproces en mag meedenken en bouwen aan de cashflow-optimalisatie. Er wordt gewerkt met het systeem SYMSYS.

Het is een baan met een diversiteit aan werkzaamheden, je zal veel contact hebben met zowel je directe als internationale collega’s. Je werkt hierbij voor veel verschillende klanten tegelijkertijd. De belangrijkste werkzaamheden die je op dagelijkse basis uitvoert zijn; Crediteurenbeheer, Orderadministratie en Cash management.

Wie zoeken we?

We hechten bij Havas veel waarde aan een cultural fit, dus naast hard werken, moet je ook van gezelligheid houden en een team spirit hebben. Daarnaast ben je een echte meedenker en niet alleen een 'doener'. 

  • Je hebt een financiële of boekhoudkundige achtergrond (MBO+, HBO werk en denkniveau)
  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring binnen de crediteuren- en debiteurenadministratie en enige kennis van grootboekadministratie
  • Je bent proactief en kan zelfstandig werken, maar ben ook een teamplayer
  • Je bent een accurate administratieve topper, met oog voor details
  • Je hebt het vermogen om te werken in een multiculturele en multinationale omgeving en daarbij in staat om te communiceren op alle niveaus van een organisatie (wereldwijd, lokaal, regionaal, business unit, klant, etc.)
  • Je bent oplossingsgericht, communicatief sterk en vooral stressbestendig
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

 

Waarom wil je hier werken?

We zijn verhuisd naar een prachtig licht kantoor met uitzicht over het water in de bruisende Houthavens. Havas Lemz en Havas Media vormen samen de Havas Village, een combinatie van media en creatie. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke en diverse collega's!

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met onze klanten en partners. Lunchen doen we samen in de kantine en is geheel verzorgd. Zoals je begrijpt geldt dit helaas niet tijdens de COVID-19 crisis vanwege de corona maatregelen. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Sollicitatieprocedure

Geen motivatiebrief nodig: solliciteren kan simpelweg door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen! Solliciteer hier.

www.havasmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie