[Vacatures] Havas Media zoekt een Communications Executive
29-03-2022 09:12:57 | Door: Pie Kamau | hits: 1137 | Tags:

Havas Media is per direct op zoek naar een:

Communications Executive

Als Communications Executive maak je deel uit van een Business Unit van Havas Media. De Business Unit is verantwoordelijk voor het mede realiseren en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van de klant op het gebied van on- en offline media. Samen met alle specialisten zorg je voor activatie en implementatie van mediaplannen van klanten van Havas Media. 

Wat ga je doen?

Als Communications Executive bij Havas Media ben je mede verantwoordelijk voor de activatie en implementatie van media deelplannen en procuraties op het gebied van online en offline media van klanten. Je bent tevens medeverantwoordelijk voor de eerste aanzet tot middelen selectie in overleg met de (Senior) Communications Consultant.

  • Je werkt samen met de (Senior) Communications Consultant in je team op klanten en samen maak je de vertaling van briefing naar media inzet.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van procuraties en het aanpassen van de mediakalenders en het bijhouden van de bestedingsoverzichten.
  • Je bent verantwoordelijk, onder supervisie van de (Senior) Communications Consultant, voor de doorvertaling naar de specialisten van de tactische mediaplannen van on- en offline mediumtypen.

 

Wie zoeken we?

We hechten bij Havas Media veel waarde aan een cultural fit, dus naast hard werken, moet je ook van gezelligheid houden en een team spirit hebben. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding, richting marketing, communicatie of (bedrijfs)economie
  • Een jaar relevante werkervaring, aan bureauzijde is een pre
  • Commerciële gedrevenheid
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

Waarom wil je hier werken?

We zijn verhuisd naar een prachtig licht kantoor met uitzicht over het water in de bruisende Houthavens. Havas Lemz en Havas Media vormen samen de Havas Village, een combinatie van media en creatie. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke en diverse collega's!

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met onze klanten en partners. Lunchen doen we samen in de kantine en is geheel verzorgd. Zoals je begrijpt geldt dit helaas niet tijdens de COVID-19 crisis vanwege de corona maatregelen. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Sollicitatieprocedure

Geen motivatiebrief nodig: solliciteren kan simpelweg door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen! Solliciteer hier.

www.havasmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie