[Vacatures] Havas Media zoekt een SEA Specialist
08-02-2022 08:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1805 | Tags:

Havas Media is per direct op zoek naar een:

SEA Specialist

Ben jij een talent op het gebied van SEA en ken jij de mogelijkheden van Google als de binnenkant van je broekzak? Het digitale landschap verandert enorm en daarom hebben we meer experts nodig. Als SEA specialist is het jouw taak om de winstgevendheid van onze klanten en onze klantenscore te vergroten. Kom binnenkort langs op ons kantoor in de Houthavens (Koisvistokade 3, Amsterdam). Ontdek meer over de diverse en inclusieve cultuur van Meaningful Media bij Havas. 

Wat ga je doen?

Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de juiste tactiek en strategie voor je klant op het gebied van zoekmachinemarketing. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de SEA campagnes. Je zorgt dat je klant op basis van vooraf vastgestelde KPI’s zijn doelstellingen haalt en maximaliseert de ROI.

Je bent altijd op de hoogte van de wensen en behoeften van onze klanten op het gebied van SEA en speelt hier proactief en klantgericht op in door gerichte voorstellen te maken.

Daarnaast ben je constant op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met enthousiasme deel je deze informatie met teamgenoten en onze klanten.

De functie van SEA Specialist is een uitdagende rol waarin je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het succes van diverse (internationale) merken. Klanten vertrouwen op je creativiteit en diepgaande kennis van zaken. 

Wie zoeken we?

Je bent open, eerlijk, nauwkeurig en wordt enthousiast van Performance:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met SEA en SEO
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse (schrijf)taal
  • Expert Google Ads, Google Analytics
  • Actuele kwalificaties op het gebied van Google Academy (Google Ads advanced, Google Analytics advanced)

 

Waarom je hier wil werken?

We zijn verhuisd naar een prachtig licht kantoor met uitzicht over het water in de bruisende Houthavens. Havas Lemz en Havas Media vormen samen de Havas Village, een combinatie van media en creatie. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke en diverse collega's!

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met onze klanten en partners. Lunchen doen we samen in de kantine en is geheel verzorgd. Zoals je begrijpt geldt dit helaas niet tijdens de COVID-19 crisis vanwege de corona maatregelen. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Sollicitatieprocedure

Geen ingewikkelde en langdradige motivatiebrieven: solliciteren kan door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen! Solliciteer hier.

www.havasmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie