[Vacatures] Havas Media zoekt een Senior Communications Consultant
08-02-2022 08:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1166 | Tags:

Havas Media is per direct op zoek naar een:

Senior Communications Consultant

Als Senior Communications Consultant maak je deel uit van een Business Unit van Havas Media. De Business Unit is verantwoordelijk voor het mede realiseren en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van de klant op het gebied van on- en offline media. Samen met alle specialisten zorg je voor activatie en implementatie van mediaplannen van klanten van Havas Media. 

Wat ga je doen?

Als Senior Communications Consultant bij Havas Media ben je verantwoordelijk voor de activatie en implementatie van media plannen op het gebied van online en offline media van klanten.

  • Je bent in de lead samen met de Communications Executive en Consultant in je team in de vertaling van marketingvraagstukken naar media.
  • Je controleert de briefing die je hebt ontvangen van klanten op juistheid, compleetheid en haalbaarheid en maakt vervolgens een debrief.
  • Je adviseert klanten over de tactische inzet van on- en offline mediumtypen
  • Je stelt tijdig en accuraat efficiënte mediaplannen op. Dit doe je op basis van in de mediastrategie vastgestelde media-doelstellingen samen met je team waar je met al je ervaring het voortouw in neemt.
  • Het (tussentijds) evalueren van de campagne met het gehele campagneteam en bespreken met de klant in samenwerking met de Business Unit Lead.

 

Wie zoeken we?

We hechten bij Havas Media veel waarde aan een cultural fit, dus naast hard werken, moet je ook van gezelligheid houden en een team spirit hebben. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding, richting marketing, communicatie of (bedrijfs)economie
  • Minimaal 4 jaar werkervaring aan bureauzijde en digitale kennis
  • Een flinke dosis commercialiteit en je stimuleert deze ontwikkeling ook bij de Communications Executives en Consultants in je team
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

Waarom wil je hier werken?

We zijn verhuisd naar een prachtig licht kantoor met uitzicht over het water in de bruisende Houthavens. Havas Lemz en Havas Media vormen samen de Havas Village, een combinatie van media en creatie. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke en diverse collega's!

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met onze klanten en partners. Lunchen doen we samen in de kantine en is geheel verzorgd. Zoals je begrijpt geldt dit helaas niet tijdens de COVID-19 crisis vanwege de corona maatregelen. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Sollicitatieprocedure

Geen motivatiebrief nodig: solliciteren kan simpelweg door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen! Solliciteer hier.

www.havasmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie