[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Digital Editor Cosmopolitan
01-02-2022 07:40:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1629 | Tags:

Hearst Netherlands is per direct op zoek naar een:

Digital Editor Cosmopolitan

Voor de online redactie van Cosmopolitan zijn we nu op zoek naar een full-time digital editor! Met Cosmopolitan bereiken we elke maand miljoenen mensen die we inspireren, motiveren en gidsen om het beste uit hun leven te halen met fun, entertaining én uplifting content. Elke dag doen we dit met een team bevlogen redacteuren, waar jij nu bij kunt horen!

Wat ga je doen?

  • Schrijven van content (opiniestukken, nieuwsberichten, sfeerverslagen, video) over een breed scala aan onderwerpen, zoals beauty, mode, entertainment, liefde, duurzaamheid, carrière en geld;
  • Uitvoeren van eindredactie op online artikelen van andere redacteuren;
  • Ideeën pitchen voor nieuwe vormen & formats van digitale content op de online kanalen van Cosmopolitan;
  • Bijhouden en bijstellen van de digitale content-planning;
  • Het schrijven en samenstellen van de nieuwsbrieven;
  • Beheren van social mediakanalen (Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat).

 

Herken je jezelf in de volgende punten?

Je hebt een relevante HBO-of WO-opleiding, bent sterk digital savvy en hebt tussen de 1-5 jaar aantoonbare ervaring als onlinejournalist voor bij voorkeur een Gen Z en Millennial publiek. Oh ja, en je schrijft foutloos Nederlands en vindt niets fijner dan een tekst tot in de puntjes redigeren. Uiteraard draai je je hand niet om voor SEO en affiliate shoppings en heb je social distributie van content perfect in de vingers. Je bent een ambassadeur voor het merk, ook op de social kanalen van Cosmopolitan, en weet haarfijn wat er speelt binnen de doelgroep.

Cosmopolitan hecht waarde aan diversiteit, inclusiviteit en het creëren van gelijke kansen. We roepen kandidaten op die zich hierin herkennen om te solliciteren op deze functie.

Reageren doe je zo

Voldoe je aan dit profiel en wil je fulltime deel uitmaken van het leukste en grootste Gen Z- en Millennial mediamerk van Nederland? Solliciteer dan voor 15 februari door je motivatiebrief, CV en portfolio te mailen naar hrm@hearst.nl o.v.v. ‘Digital editor Cosmopolitan’. We kijken uit naar je reactie!

www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie