[Vacatures] IM Lounge zoekt een Media Consultant
28-03-2022 08:54:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2491 | Tags:

IM Lounge is per direct op zoek naar een:

Media Consultant

Wij zijn op zoek naar go-getters met gevoel voor marketing & data.

Mensen betere keuzes helpen maken, daar worden wij warm van. Bij IM Lounge werk je nauw samen met onze klanten en creatieve partners om een positieve impact maken. Ga jij bijdragen aan onze missie om 1 miljard mensen positief met elkaar in aanraking te brengen? Lees dan snel door!

Functieomschrijving

Als Media Consultant ben je in ons mediabureau het eerste aanspreekpunt voor klanten en hiermee ook een van de gezichten van IM Lounge. Jij hebt passie voor marketing en je bent iemand die graag samen met onze klant wil bouwen aan meetbare media resultaten. Dit doe je samen met het team van business en strategie collega’s en campagne managers.

Basis is jouw relevante ervaring met (digitale) marketingcommunicatie, bovendien zijn data / insights voor jou dagelijkse kost. Jij volgt de marktontwikkelingen op de voet, stelt de juiste vragen aan de klant om hun business te begrijpen en je beantwoordt de behoefte achter de klantvraag. Op basis van alle insights uit de markt en over de doelgroep, helpen we onze klanten de beste beslissingen te laten nemen over hun merk en marketing efforts. En daarnaast heb je het commerciële inzicht om in jouw portfolio een gezonde groei te laten realiseren.

Dagelijks stuur je de (junior) campagne managers aan om als team de beste resultaten voor de klanten te behalen. We dagen elkaar uit, maar staan ook open voor feedback. Eerlijk en fair.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige en uitdagende functie; portfolio van zeer diverse klanten
 • Een marktconform salaris o.b.v. jouw ervaring
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een inclusieve werkplek
 • Nu nog in hartje Amsterdam, maar vanaf zomer 2022 samen met 200+ Ace collega’s in ons gloednieuwe kantoor
 • Thuiswerken mogelijk in overleg
 • Alle benodigde middelen om je werk goed uit te voeren

 

Wanneer passen wij bij elkaar?

 • Je wil een positieve impact maken op anderen
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital, data en technologie
 • Je hebt min. 2 jaar relevante werkervaring m.b.t (digital) media-advies bij een digitaal-, marketing en/of mediabureau of aan adverteerderszijde Je beschikt HBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent min. 4 dagen per week beschikbaar
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels

 

Over IM Lounge

Binnen IM Lounge zijn wij continu bezig met het verbinden van merken en consumenten. Instagram, TikTok, Televisie of in de bus, wij connecten op het juiste moment op de juiste plek. Altijd met focus op het business doel van onze klant.

Wij zijn open en eerlijk en we werken het liefst echt als team samen met klant en creatief bureau. Hierin zijn we flexibel zodat we zo snel en effectief mogelijk in kunnen spelen op de (veranderende) (markt-)omstandigheden. Dit doen we onder andere voor VanMoof, Apenkooi, KWF en Aldi.

In ons team is het allereerst belangrijk dat jij passie hebt voor en kennis hebt over media, maar bovenal positieve energie krijgt van je werk. Dat zien wij als voorwaarde voor een succesvol resultaat! En het liefst zonder al te veel politiek om juist de focus op datgene te houden waar het om gaat: de inhoudelijke media strategie en uitvoering.

Als onderdeel van Ace zijn wij altijd hongerig en blijven we onszelf uitdagen en ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is dan ook iets waar we samen continu aan werken. Begin deze zomer verhuizen we naar ons nieuwe workspace in de Houthavens in Amsterdam, samen met een groot deel van onze Ace collega’s. 

Interesse?

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.imlounge.nl
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie