[Vacatures] Initiative zoekt een Client Director
19-05-2022 09:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1875 | Tags:

Initiative is per direct op zoek naar een:

Client Director

Position Summary

Is het jouw missie om best-in-class oplossingen voor klanten te bieden die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen en er een sport van maakt om klanten tevreden te houden? Dan zoeken wij jou bij Initiative. 

Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken. Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur. Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.

Key Responsibilities

Als Client Director is het jouw missie om best-in-class oplossingen voor Initiative klanten te bieden. Je werkt samen met het multidisciplinaire Initiative en IPG Mediabrands team om voor jouw klanten briljante strategie, gave content oplossingen, een naadloos communicatiedesign, en foutloze executie te realiseren.

Even op een rijtje:

 • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks management van de klant en het interne klantenteam.
 • Jouw kennis over de business van deze klanten is uitmuntend. Het zijn jouw inzichten en ervaring die dit team een voorsprong geven.
 • Je fungeert als aanspeekpunt voor het complete Initiative/IPG Mediabrands team wat deze klantkennis betreft.
 • Jij identificeert kansen en opportunities en zoekt naar oplossingen die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van de klant.
 • De Client Director heeft de verantwoordelijkheid om het complete reilen en zeilen op zijn klantenpakket soepel, accuraat en op deadline te laten verlopen.


Desired Skills & Experience

 • 7+ jaar ervaring in Marketing, Advertising of Media;
 • Ervaring aan bureau of exploitantzijde is een must;
 • Bewezen vaardigheid om sterke professionele relaties met klanten, collega’s en exploitanten te onderhouden;
 • Een hbo/wo opleiding of gelijkwaardige werkervaring;
 • 4+ jaar ervaring in het leiden en managen van een multidisciplinair team direct of indirect;
 • De vaardigheid om projecten van concept tot evaluatie op te zetten, te leiden en tot een goed einde te brengen;
 • Sterke leider capaciteiten;
 • Sterk commercieel inzicht.

 

About Us

Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven; o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.

Bij Initiative vinden we het welzijn van onze mensen erg belangrijk. Gaat het met onze mensen goed, dan gaat het met Initiative goed. Daarom stimuleren wij onze mensen om maandelijks een Mental Welness Day op te nemen. Een dag waarbij je bijvoorbeeld geen of heel weinig meetings hebt, de tijd krijgt om een sportklasje extra te doen, iets langer te lunchen. En eindelijk die vak-artikelen te lezen waar je al maanden niet aan toekomt. En dit zonder dat het je een vakantiedag kost. Je (mentale) gezondheid is belangrijk voor jou, en daarmee ook voor ons. Omdat we dit zo ontzettend belangrijk vinden is er binnen Initiative een People Lead aanwezig die focust op het behoud, de groei en het welzijn van onze mensen. Spreekt dat je aan? Solliciteer dan snel!

Ben jij wie we zoeken?

Druk op apply en laat hier je CV achter. Heb je liever persoonlijk contact? Mail/ Bel dan naar anna.heijning@mbww.com/ +31617411572 of solliciteer hier.

www.initiative.nl
www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie