[Vacatures] Initiative zoekt een Proces Manager
03-03-2022 07:50:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2629 | Tags:

Initiative is per direct op zoek naar een:

Proces Manager

Ben jij een meester in het efficiënt uitvoeren van operationele en administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de samenwerking met onze klanten? Word jij blij van het verzorgen van een vlekkeloos proces voor iedereen met wie je samenwerkt? Dan zoeken wij jou bij Initiative. Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken.

Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.
 
Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.
 
Key Responsibilities
 
  • Je bent als Proces Manager verantwoordelijk voor een gestructureerde en efficiënte uitvoering van het operationele en administratieve proces. Je werkt nauw samen met een CAM manager en vervaardigt bijvoorbeeld urennummers, begrotingen en zorgt voor de tijdige facturatie van projecten en het monitoren van de uren.
  • Je helpt mee aan het opzetten van nieuwe processen en tools t.b.v. efficiëntere samenwerkingen tussen de verschillende labels binnen Mediabrands en het verkrijgen van inzicht in relevante klant- en bedrijfsdata.
  • Je bent verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe mensen m.b.t. interne processen, facturatie systemen en het urenschrijven. Je creëert op een positieve manier begrip en kennis van het hoe en  waarom van urenschrijven en het volgen van deze processen.
  • Daarnaast verzorg je inzicht door het opstellen van (financiële) rapportages m.b.t. uren, capaciteit en media-omzet op jouw klanten en bespreekt deze met je CAM’s manager.

 

Desired Skills & Experience

  • You have an MBO/HBO level of thinking;
  • You have administrative skills and are precise, structured, and solution-oriented;
  • You can think numerically well;
  • You have experience with Excel and knowledge of its practical and fast applicability (including pivot tables, graphs and tables);
  • You continuously have the drive to optimize processes and achieve efficiency through tools and technology;
  • You are curious, enterprising and a team player.

 

About us:

Mediabrands Netherlands BV is the media holding company of, among others, UM, Initiative, Reprise, Yune, MAGNA and Marketing Sciences, whereby we are part of a listed organization IPG Mediabrands.

The Mediabrands has 'CHALLENGEN' in their DNA. We are a Challengers company. We are not the largest, but we are there for brands and marketers who want to be surprised, challenged and stimulated in order not to stand still. In addition, the Mediabrands have labels 'TOGETHER' in their DNA. We are one family, we are one house. We believe in the fact that together we are bigger, more powerful and have more knowledge.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer hier

www.initiative.nl
www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie