[Vacatures] JCDecaux zoekt een Account Manager Amsterdam
15-12-2021 08:19:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1805 | Tags:

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Account Manager Amsterdam

Wil jij de kans grijpen om in het leukste Sales team van JCDecaux te werken? Dan ben je op zoek naar ons!

Waar worden wij enthousiast van?

Een collega, onze nieuwe Account Manager (Lokaal Amsterdam) in dit geval, die keihard durft te onderhandelen, maar nooit het belang van een waardevolle relatie uit het oog verliest. Jij kunt lokale adverteerders, media- en reclamebureaus overtuigen van de kracht van de buitenreclame: (Digital) Out of Home én JCDecaux in het bijzonder. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Jij bent dé gesprekspartner voor marketing managers, mediaplanners en reclameontwerpers. Voor jou wordt het alledaagse kost om deskundig advies te leveren en klanten te begeleiden in de buitenreclame-wereld. Je kunt omgaan met veel vrijheid, hoge budgetten, new business acquisitie en scherpe targets.

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?

Momenteel, ivm huidige Corona-maatregelen, werken we tijdelijk vanuit (t)huis en evt. mogelijk één keer per week op kantoor. Uiteraard hopen we ons HQ in Amsterdam weer meer te mogen bemannen. Nu nog vanuit huis start je met een goed ontbijt en kop koffie. Grote kans dat je mailbox zichzelf al heeft gevuld met de nodige vragen van mediabureaus. Een reclamebureau wil een uitgewerkt voorstel voor een Spectacular en een adverteerder wacht op een concreet Abri voorstel voor een specifieke week. De ochtend vliegt om. Tussendoor ga je even (online) sporten met je collega’s en/of heb je een lunch/wandelafspraak buiten staan met een OOH-inkoopbureau om een jaarplan te bespreken. Via Teams bespreek je met een adverteerder zijn geboekte campagne, werk je nog een voorstel uit of boek je een campagne in. Einde middag heb je nog een virtuele kennissessie over Mediaplanning. JCDecaux staat bekend om een aantal heel toffe evenementen, zodra de beperkingen opgeheven/maatregelen versoepeld worden: ‘The Summer Revolution Party’, ‘Hét Jeu de Boules Toernooi’ van de mediawereld en verder het bezoeken van wedstrijden en evenementen in de JC ArenA en rondleidingen op het hoofdkantoor in Parijs.

Waar kun je op rekenen?

 • Een fijne informele (thuis)werkomgeving (o.a. mooi HQ in Amsterdam, naast station RAI) binnen een succesvol innovatief familiebedrijf met leuke collega’s als bonus en tijdelijk virtuele meetings;
 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Veel ruimte voor initiatief, zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen;
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket cf JCD functie- en salarishuis (inschaling is afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding); verder o.a. pensioen, 25 vakantiedagen, vitaliteitsdagen, een aantrekkelijke target-gerelateerde bonusregeling, werklaptop en een smartphone.

 

Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde HBO opleiding op zak (bij voorkeur een commerciële richting);
 • Enthousiast, representatief en innovatief; 
 • Resultaatgericht en zowel schriftelijk als mondeling ijzersterk;
 • Een dosis gezond verstand, overtuigingskracht en een portie humor;
 • 1 tot 2 jaar (sales)ervaring in een commerciële functie;
 • Je hebt affiniteit met de buitenreclame of (D)OOH (new) business en verdiep je graag in de laatste ontwikkelingen van deze markt;
 • In bezit van rijbewijs (B);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst daarnaast ook goed de Engelse taal.

 

Wie zijn wij?

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! In 2022 hebben wij een netwerk van minimaal 1000 displays op de beste plekken in de top 3 steden van Nederland. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het digitale netwerk van JCDecaux. Met duizenden Abri’s en Mupi’s (bus- en tramhaltes en vrijstaande informatiezuilen) en honderden Billboards is JCDecaux ook prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland. JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk van reclame-objecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.

Solliciteren!

Geen dag bij JCDecaux is hetzelfde en altijd ben je onderweg. Ben jij de ideale kandidaat? Fantastisch! Solliciteer hier.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie